Ακόμα ένας βαθμός

Μετά το όχι και τόσο ενθαρρυντικό ξεκίνημα της περιόδου, ο πρώτος βραχυπρόθεσμος στόχος που είχε τεθεί ήταν η εξασφάλιση της εξάδας. Το νικηφόρο σερί που σταμάτησε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, έφερε την Ανόρθωση μια ανάσα από το στόχο της εξάδας. Στόχο που θα εξασφάλιζε και μαθηματικά στην περίπτωση που κέρδιζε τον Εθνικό.

Μπορεί αυτή τη στιγμή, η «Μεγάλη Κυρία» να φιγουράρει στην 3η θέση ωστόσο υπάρχει ακόμη μια μικρή πιθανότητα να χάσει το τρένο της εξάδας. Η διαφορά μας από την έβδομη ΑΕΛ είναι στους 6 βαθμούς, όμως στην περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί η ομάδα της Λεμεσού. Έτσι για να κλειδώσει το μαξιλαράκι της εξάδας, θα πρέπει η Ανόρθωση να κερδίσει ακόμη ένα βαθμό στα εναπομείναντα παιχνίδια με Δόξα και Απόλλωνα.

Εκ πρώτης όψεως η Δόξα φαντάζει εύκολος αντίπαλος, είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και η εικόνα που βγάζει δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση την Ανόρθωση. Όμως οι παγίδες που κρύβει η συγκεκριμένη ομάδα είναι γνωστές και δεν έκρυψαν άλλωστε πως έρχονται για τη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ