θα κλείσει το μάτι στην «Κυρία» ο Ολαϊτάν;

Επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό Πειραιώς για την απόκτηση με την μορφή – 6μηνου – δανεισμού του Μαϊκλ Ολαιτάν κατέθεσε ήδη η Ανόρθωση. Ο ποδοσφαιριστής ως γνωστόν τον Μάρτιο του 2014 πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο ακόμη και για τερματισμό της καριέρας του πολύ υποσχόμενου ποδοσφαιριστή όμως στην πορεία τα δεδομένα αντιστράφηκαν και ήταν με το μέρος του Νιγηριανού.

Μέχρι και σήμερα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του ΟΣΦΠ. Η πειραιώτικη ομάδα όμως, επιθυμεί τον 6μηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή σε ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί – βασικός – έχοντας ψηλούς στόχους για να επανεξετάσει την περίπτωσή του το καλοκαίρι.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή στην επιθετική γραμμή. Έχει διαφορετικά στοιχεία από τους ουσιαστικά 2 επιθετικούς της Ανόρωσης (Ιακοβένγκο – Μακρή) και ενδεχόμενη απόκτηση του θα βοηθήσει σημαντικά την Ανόρθωση η οποία επιθυμεί οσονούπω την απόκτηση του.

Την δεδομένη στιγμή, αντίπαλος στην κούρσα για τον Ολαιτάν είναι ο Εργοτέλης. Η Κρητική ομάδα ασκεί πιέσεις στον ΟΣΦΠ για την απόκτηση του νεαρού στον οποίο πιστεύει ότι με την ποιότητα του θα προσδώσει δυναμική στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ