Προκλητική απόφαση απο τη Cytavision

Δεν μπορεί κανείς να αδικήσει την διοίκηση του Σωματείου Διγενή Ορόκλινης για την καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε κατά της Cytavision και η οποία μας βρίσκει σύμφωνους.

Από τη μια η cytavision αρνήθηκε να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του παιχνιδιού Διγενής Vs Ανόρθωσης με την πρόφαση – όπως επισημαίνει η ανακοίνωση – ότι «δεν έχει λεφτά για κανένα» την ίδια ώρα όμως που πρόσφερε απλόχερα ζεστό χρήμα για το παιχνίδι Ολυμπιακός Vs Αποελ.

Κίνηση που αν μη τι άλλο φανερώνει τη συμπάθεια της Cytavision προς τα σωματεία της Λευκωσίας ικανοποιώντας την μεγάλη μερίδα κόσμου του Αποελ που θα προτιμήσει να δει τηλεοπτικά τον αγώνα.
Η απόφαση αυτή της Cytavision, δυστυχώς στρέφεται ενάντια στην Ανόρθωση και στον κόσμο της. Σε μια ομάδα που πλήρωσε πολύ ακριβά το τίμημα του να επιλέξει την εν λόγω εταιρία για την τηλεοπτική της στέγη μέχρι το 2019 με τα γνωστά επακόλουθα…

cytavision

Καλούμε έστω και την υστάτη τη Cytavision να μεριμνήσει όπως μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας Διγενή Vs Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Είναι μεγάλη η μερίδα του κόσμου της Ανόρθωσης που δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο – λόγω ώρας και καιρικών συνθηκών – και ως εκ τούτου το παιχνίδι επιβάλλεται να μεταδοθεί ζωντανά.

Δείτε την ανακοίνωση του Διγενή Ορόκλινης
«Δυστυχώς για ακόμα μια φορά βλέπουμε την αδικία να χτυπά πισώπλατα τους «μικρούς». Και ενώ προσεγγίσαμε και εμείς τη Cytavision για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Διγενής – Ανόρθωση, τα golden boys της Cytavision μας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για κανένα.

Προφανώς τα σπατάλησαν στους παχουλούς μισθούς τους. Ξαφνικά βρέθηκαν χρήματα για τα δικαιώματα του Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ την τελευταία στιγμή. Οι αρμόδιοι του κράτους ας διαρωτηθούν για το πώς η Cytavision μοιράζει ανεξέλεγκτα χρήματα στις ομάδες. Μεγάλο το θράσος σας. Ο φίλαθλος κόσμος ας τους κρίνει. Ρόδα είναι και γυρίζει κύριοι της Cytavision.

Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να καλέσουμε τον κόσμο μας, ο οποίος είναι πιστός στις υποχρεώσεις του και τον ευχαριστούμε γ’α αυτό, να είναι παρών αύριο στις 15:00 στο ΓΣΖ για το ιστορικό παιχνίδι που δίνει η ομάδα μας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση. Τα καλύτερα έρχονται…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ