Πρόεδρε κράτα τη σημαία ψηλά

Μετά τη παρωδία του πρωινού, με τη διάσκεψη τύπου που παρουσιάστηκαν όλα καλά και άγια στη νήσο των αγίων, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σύσκεψη των προέδρων των σωματείων.

Η Ανόρθωσις όπως όριζε και όφειλε στην ιστορία της, βγήκε καθαρά και ξάστερα ενάντια στο κατεστημένο που για χρόνια μαστίζει το ποδόσφαιρο της Κύπρου. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο της, ούτε βολεύτηκε με πρόσκαιρα συμφέροντα. Ζήτησε με τον πιο επίσημο τρόπο, την παραίτηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αναλύοντας παράλληλα και τους λόγους.

Στην Κ.Ο.Π όμως των συμφερόντων και των συμμαχιών, εκεί που οι πρόεδροι στις 12:00 δηλώνουν στα ερτζιανά πως ζητούν παραίτηση του βασιλιά ενώ στις 18:00 τρέχουν στα πόδια του σαν βρεγμένα γατιά, τα πράματα και οι τα δεδομένα αλλάζουν. Εκεί λοιπόν καλείται ο πρόεδρος της εταιρείας, Χαράλαμπος Μανώλη, να κρατήσει ψηλά τη σημαία και να συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στο κατεστημένο.

Πρόεδρε μην κάνεις βήμα πίσω, μην υποχωρήσεις ούτε τελεία από την ανακοίνωση του πρωινού. Η Ανόρθωση ζητά και απαιτεί την παραίτηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη και με την ίδια πυγμή πρέπει να κατέβει και στη συνάντηση του απογεύματος. Ο δρόμος είναι δίχως γυρισμό και στο πλευρό σου έχεις όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης, που όλα αυτά τα χρόνια αηδίασε και απηύδησε με την σάπια κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο του νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ