Παν.Συ.Φι: «Έτσι κκελλέ έτσι ξιουράφι θέλει»

Ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα ο Παν.Συ.Φι, με την οποία καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στο ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Γρίβα Διγενή. Παράλληλα απευθύνει ορισμένα ερωτήματα, προς τον υπουργό και τους αρμόδιους για το ποδόσφαιρο της χώρας.

Αναλυτικά:

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τα μέλη του στο ετήσιο μνημόσυνο του Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, Αρχηγού του Απελευθερωτικού Αγώνα 55-59. Το μνημόσυνο θα τελεστεί την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και καλούμε τα μέλη μας όπως βρίσκονται στο κρησφύγετο, στην περιοχή Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό, η ώρα 09:00.

Ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής, υπήρξε επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου μας ενώ αρκετές φορές βρέθηκε στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσει παιχνίδια της Ανόρθωσης. Η ιστορία της ομάδας μας βγαλμένη από τους αγώνες για την Ελευθερία επιβάλλει την δυναμική μας παρουσία για να φωνάξουμε ξανά και ξανά ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Σε ένα άλλο θέμα μετά και την ανακοίνωση των διαιτητών για αποχή από τους αγώνες για μια εβδομάδα σαν Παν.Συ.Φι έχουμε κάποια ερωτήματα προς τον υπουργό, την ομοσπονδία και όσους άλλους εμπλέκονται στον κακόμοιρο αυτό χώρο ή χορό.

Πρώτον ερώτημα είναι γιατί αποκλειστικό υπεύθυνο είναι το ποδόσφαιρο σε μια τέτοια επίθεση, χωρίς καμιά απόδειξη απ’ όσο γνωρίζουμε; Δεύτερον γιατί η ομοσπονδία ποδοσφαίρου και ο σύνδεσμος διαιτητών δεν εισηγήθηκαν καμιά αποχή μετά και τις γνωστές καταγγελίες για «παράγκα» στο χώρο του ποδοσφαίρου όπου βασικοί ύποπτοι και συλληφθέντες ήταν μέλη των πιο πάνω; Και τρίτον γιατί ο «συμπαθέστατος» υπουργός με κάθε ευκαιρία, είτε που του δίνετε είτε που δημιουργεί και ο νοών νοείτο, επαναφέρει με τόσο ζήλο το θέμα της κάρτας οπαδού;  Το συμπέρασμα που βγάλαμε εμείς μετά και τις εμφανίσεις τους το Σ/Κ που μας πέρασε είναι «Έτσι κκελλέ έτσι ξιουράφι θέλει».

Τέλος την Παρασκευή το τμήμα πετόσφαιρας δίνει τον τελευταίο εντός έδρα αγώνα πριν την έναρξη των αγώνων μπαράζ με αντίπαλο το αποελ. Καλούμε τον κόσμο όπως στηρίξει την ομάδα μας για ακόμα ένα παιχνίδι. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 στο «Θεμιστόκλειο».

Υ.Γ. Όλοι με τζιν και τα μαύρα σακάκια του Συνδέσμου μας στο μνημόσυνο

Υ.Γ.1 ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ.

 

ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

ΚΑΤΩ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ

 

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ