Υπάρχει φαβορί για τη θέση του επιθετικού

Μέχρι το τέλος της βδομάδας αναμένονται απαντήσεις στο θέμα του επιθετικού. Όπως φαίνεται, ο Τετ Φαν Λιούεν αφού κοσκίνισε καλά τους υποψηφίους του, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο μίνι σήριαλ που δημιουργήθηκε. Ευτυχώς, η μη έγκαιρη κάθοδος του επιθετικού δεν επηρέασε βαθμολογικά την ομάδα καθότι οι λύσεις δόθηκαν από ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ροστερ.

Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών ακούστηκαν – γράφτηκαν κάποια ονόματα ως στόχοι που πιθανόν να απασχολούσαν την Ανόρθωση. Η τακτική του Λιούεν να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τους ποδοσφαιριστές που συζητούσε μαζί τους, έφερναν την ανησυχία στον κόσμο της ομάδας. Οι αναφορές στα άλλα ΜΜΕ για ποδοσφαιριστές όπως οι Mike Havenaar, Chrisantus Macaulay, Βασιλείου ήταν περισσότερο αναφορές για χάρη της είδησης.

Επί της ουσίας, οι περιπτώσεις που απασχολούν τον Τετ Φαν Λιούεν και από αυτούς αναμένονται οι απαντήσεις στην πρόταση της Ανόρθωσης, είναι επιθετικού ποδοσφαιριστή με κοινοτικό διαβατήριο και Ιρανού επιθετικού. Για την ώρα το μόνο που γνωρίζουμε και θα μπορούσαμε να αναφέρουμε είναι το προβάδισμα που έχει ο κάτοχος ευρωπαϊκού διαβατηρίου έναντι του Ιρανού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ