Μας κοιμίζουν!

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες τις εξελίξεις γύρω από το κυπριακό «ποδόσφαιρο» και δεν σας κρύβουμε από τη μια την ικανοποίηση μας για το γεγονός ότι επιτέλους «κάτι πάει να γίνει» από την άλλη όμως, εκφράζουμε τους δικούς μας προβληματισμούς. Μας κοιμίζουν!

Για την ύπαρξη στημένων αγώνων υποψιαζόμασταν, για τα παράδοξα στις μικρότερες κατηγορίες είναι κάτι που παρακολουθούμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά ο στόχος δεν είναι να τιμωρηθούν κάποιοι διαιτητές ή κάποιοι της επιτροπής διαιτησίας και να κλείσει το θέμα.

Ο στόχος είναι να μπει το μαχαίρι στο «σύστημα» που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Στο σύστημα που ελέγχει, ποιοι διαιτητές ορίζονται, ποιοι προάγονται, ποιοι υποβιβάζονται και ποιοι γίνονται διεθνείς. Ποιοι παρατηρητές ευνοούν διαιτητές αλλά κυρίως, να αποδειχθεί ποιες ομάδες διαχρονικά ευνοούν, για να αποκτήσουν αυτά τα «αξιώματα».

sdksd

Ο στόχος είναι να πέσει το δικτατορικό βασίλειο του αυτοκράτορα και όχι να την «καταλύσει» ένας – δυο που επηρέασαν ένα αγώνα 3ης -4ης κατηγορίας. Κατά τον γράφων γίνεται μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια στο να αποκοιμηθεί η κοινή γνώμη, να τιμωρηθούν οι τελευταίοι των Μοϊκανών για στημένους αγώνες αλλά το σύστημα και η αυτοκρατορία να παραμείνει ανεπηρέαστη.

Ενδεχομένως οι τελευταίες εξελίξεις να είναι μια αρχή. Αναζητούμε επίμονα τον «Βέργα» του ποδοσφαίρου. Τον άνθρωπο δηλαδή, που θα πάρει στο λαιμό του και άλλους, όσο βαθιά γίνεται έτσι ώστε να διαλυθεί η αυτοκρατορία που ελέγχει τα πάντα γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ