Μαρίνος Μήτρου: «Δυστυχώς δίνονται αφορμές»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε σήμερα ο Μαρίνος Μήτρου, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Ανόρθωσης να αναφέρεται στην αποχή των διαιτητών, τα μεταγραφικά, αλλά και τη στάση του κ. Λευκαρίτη στο ενδεχόμενο δημιουργίας λίγκας.

Για την αποχή των διαιτητών:
«Είναι σεβαστή η απόφαση του συνδέσμου διαιτητών, όμως πιστεύω ότι δεν θα επιφέρει κάτι ουσιαστικό. Θα πρέπει να δούμε τα πραγματικά προβλήματα. Ίσως χρειάζεται να πέσουν οι τόνοι, όμως αν με την επανέναρξη συνεχίσουμε με τα ίδια προβλήματα, θα φτάσουμε στο ίδιο σημείο. Θα πρέπει να βρεθούν οι τρόποι για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα. Ζητήσαμε παραιτήσεις για να φύγει από το ποδόσφαιρο η καχυποψία και ο σκεπτικισμός. Αν συνεχίσουν οι ίδιοι στα ίδια πόστα, αν συνεχίσουν τα σωματεία να βγάζουν ανακοινώσεις για ορισμούς διαιτητών και αν συνεχίσουν οι παράγοντες να κάνουν δηλώσεις για τη διαιτησία μετά από κάθε παιχνίδι, δεν θα αλλάξει κάτι. Πολλές φορές ξεφεύγουμε, αλλά δυστυχώς δίνονται αφορμές. Αργά ή γρήγορα θα έρθει η αλλαγή στο ποδόσφαιρο. Κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτο να συμβούν».

Για την απόκτηση ποδοσφαιριστή:
«Αναμένουμε απαντήσεις. Ελπίζουμε κάποια από αυτές να είναι θετική. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχουμε νεότερα».

Για τη διαφωνία του Λευκαρίτη με τη δημιουργία λίγκας:
«Δεν θέλω να σχολιάσω, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι στα πλείστα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η κορυφαία κατηγορία είναι λίγκα. Μπορεί να μην έχει πρόεδρο και να έχει διευθυντή. Όταν δημιουργείς μια λίγκα, οι άνθρωποι που θα παίρνουν αποφάσεις θα είναι έμμισθοι και θα είναι εκεί για το καλό του αθλήματος. Ο πρόεδρος θα έχει ένα μη εκτελεστικό ρόλο που θα ασκεί για διαδικαστικούς σκοπούς. Οι έμμισθοι θα είναι αυτοί που θα χειρίζονται τα διάφορα θέματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ