Κόβουν και ράβουν οι Γεωργιανοί

Μετά την μεταμόρφωση του Κωνσταντίνου Λαϊφη σε κεντρικό αμυντικό και μέσο πρώτης γραμμής, ο Άντρε Πάους φαίνεται να έχει αγγίξει με το ραβδί του τον Γκιόργκι Αμπουρτζάνια. Ο Γεωργιανός μέσος έχει οπισθοχωρήσει τους τελευταίους δύο αγώνες στα κεντρικά χαφ, πραγματοποιώντας δύο από τις καλύτερες του εμφανίσεις με το φοίνικα στο στήθος.

Ο προπονητής αξιοποίησε το κυριότερο πλεονέκτημα του «Άμπου» που δεν είναι άλλο από την εξαιρετική διαχείριση της μπάλας στα πόδια μιας και μόνο με αίτηση μπορεί αντίπαλος να αποσπάσει τη μπάλα από τον Γεωργιανό. Ρωτήστε άλλωστε τους μεσοαμυντικούς των γηπεδούχων που ακόμα τρέχουν να προλάβουν την επέλασή του λίγο πριν ο Αβραάμ διαμορφώσει το 1-4. Επιπρόσθετα ο Ολλανδός επιμένει στο «κτίσιμο» του παιχνιδιού από πίσω παρά τις μεγάλες μπαλιές και οπωσδήποτε ένας ποδοσφαιριστής που δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμος.

Μαζί με τον Ιράκλι έχουν συνθέσει ένα πολύ καλό ζευγάρι στην νευραλγική μεσαία γραμμή μιας και ο αεικίνητος πρώην μέσος της Βαλέττα τρώει κάθε παιχνίδι το γήπεδο με το κουταλάκι. Ο Μαϊσουράτζε έχει βελτιώσει με την πάροδο του χρόνου τόσο την ακρίβεια, όσο και το ποσοστό ευστοχίας των μεταβιβάσεών του, όντας ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ζητά μπάλα είτε από τον Καμίνσκι, είτε από το αμυντικό δίδυμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ