Kλειδί η σοβαρότητα

Τίποτε δεν θα θυμίζει τον αγώνα του πρώτου γύρου όπου η Ανόρθωση κέρδισε την επόμενη αντίπαλο ομάδα της Αγίας Νάπας με 4-1 μέσα στο Παπαδόπουλος, στο τελευταίο παιχνίδι που στον πάγκο της βρισκόταν ο Νίκος Ανδρονίκου.

Έκτοτε, τα ηνία ανέλαβε ο Γιώργος Κοσμάς με την ομάδα της Αγία Νάπας να καταγράφει σπουδαίες εμφανίσεις και τρανταχτά αποτελέσματα με σπουδαιότερα τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια με 1-2 και τις ισοπαλίες 1-1 με ΑΕΛ και Αποελ. Στο παιχνίδι  με τον Ερμή και ενώ έχανε με 2-0 κατάφερε να το φέρει στα ίσα 2-2 ενώ με τον Κοσμά στον πάγκο έχασε στο 93 απο την ΑΕΚ με 1-2. Ουσιαστικά μόνο ο Απόλλωνας κατάφερε να περάσει εύκολα την ομάδα της Αγίας Νάπας με 2-5.

Έτσι, με τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί εύκολο παιχνίδι και σίγουρο τρίποντο. Η ομάδα του Γιώργου Κοσμά θα θελήσει να πάρει το μέγιστο από τον αγώνα μέσα στην έδρα της, και αν οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους υποτιμήσουν το παιχνίδι,  θα κάνουν χαρακίρι το σημαντικό τρίποντο με τον Ερμή.

Το κλειδί είναι η σοβαρότητα, καθότι θέμα ποιότητας δεν τίθεται. Αν η Ανόρθωση παρουσιαστεί σοβαρή θα πάρει το τρίποντο σε μια χρονική περίοδο που της δίνεται η ευκαιρία να κάνει βαθμολογικό άλμα μιας και οι ομάδες που διεκδικούν τις θέσεις 3-6 δίνουν δύσκολα παιχνίδια και μεταξύ τους.

Αναλυτικά:
ΑΕΛ – Αποελ, Ερμής – ΑΕΚ και Ομόνοια – Άχνα. Στο χέρι μας είναι, ή καλύτερα στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης να καθορίσουν την πορεία της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ