Γουστάρουμε το κλάμα Ποταμίτη!

Αν η Κύπρος δεν πλημμυρίσει από τις καταρρακτώδεις βροχές των τελευταίων ημερών, κινδυνεύει να το πάθει από το διαδικτυακό κλάμα του Χριστόφορου Ποταμίτη!

Ο εν λόγω κύριος, πρώην πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ, ο οποίος σήμερα ασχολείται με την πετόσφαιρα του ΑΠΟΕΛ (άσχετο αν ούτε καν η οικογένεια του δεν τον υποστηρίζει αφού είναι με την ΑΕΚ Καραβά!) προσπαθεί απεγνωσμένα να πάρει σημασία, γράφοντας διάφορα για την Ανόρθωση και την επιλογή της να στηρίξει συγκεκριμένο υποψήφιο στην ΚΟΚ.

Το ΑΠΟΕΛ είχε προσφύγει μάλιστα στην ΑΔΕΑ για το συγκεκριμένο θέμα, στις 3 Ιουνίου του 2014. Ωστόσο μετά απέσυρε την προσφυγή (γιατί δεν λέτε δημόσια τους λόγους; ) και τώρα επανέρχεται απλά φωνασκώντας στα ραδιόφωνα και τα facebook για εσωτερική κατανάλωση.

Όσο και να σε καίει Χριστόφορε Ποταμίτη, η Ανόρθωσις έχει δικαίωμα λόγου και ψήφου στην ΚΟΚ. Όπως είχε δικαίωμα εκπροσώπησης το ΑΠΟΕΛ στην ΚΟΠΕ (Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας) παρότι είχε για τέσσερα χρόνια αναστείλει τις δραστηριότητές του στο βόλεϋ!

Ο Χριστόφορος Ποταμίτης, είναι ο πρώτος διδάξας στην καταπάτηση καταστατικών. Του ιδίου του συλλόγου του. Δεν το λέμε εμείς. Τα έλεγε τότε ο ανθυποψήφιός του και γενικός αρχηγός του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ Ζήνων Σεβέρης, τον οποίο ούτε καν άφησαν να υποβάλει υποψηφιότητα! Μάλιστα, τότε ο Σεβέρης τους είχε ξεφτιλίσει με τα τεκμήρια που παρουσίασε. Δείτε τα δημοσιεύματα από τον Παρατηρητή και το Κερκίδα.

Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Χριστόφορος Ποταμίτης κι όχι μόνο δεν τον λαμβάνουμε υπόψιν, αλλά πολύ γουστάρουμε το διαδικτυακό του κλάμα. Όσο για την απορία σου Χριστόφορε αν η Ανόρθωση θα κάνει τα ίδια και στην ΚΟΠ; Αυτό που φοβάσαι θα το πάθεις!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ