Εν αναμονή απαντήσεων…

Την 20ή ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου διανύσαμε σήμερα, δίχως να προκύψουν ανακοινώσεις απόκτησης ποδοσφαιριστή.

Οι διοικούντες την Ανόρθωση ήταν απογοητευμένοι την Κυριακή από μια περίπτωση που τελικά ναυάγησε και το πληροφορήθηκαν με τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΛ, ωστόσο ο Τετ Φαν Λέουβεν έστρεψε αμέσως την προσοχή του σε άλλες δυο περιπτώσεις. Οι πληροφορίες μιλούν για δυο ποδοσφαιριστές, ένα ξένο και ένα κάτοχο ευρωπαϊκού διαβατηρίου. Για τον μεν πρώτο, καταγωγής από τη Μέση Ανατολή, είναι αρκετά απομακρυσμένο το ενδεχόμενο όπως όλα δείχνουν ενώ για τον δεύτερο υπάρχουν όπως πληροφορούμαστε θετικές ενδείξεις για δανεισμό. Τίποτε ωστόσο δεν θεωρείται δεδομένο και σε καμιά περίπτωση – όπως μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά – δεν είναι στο παρά κάτι η μετεγγραφή.

Τα επόμενα 24ωρα θα δείξουν αν θα προχωρήσει η περίπτωση, με τους Άντρε Πάους και Τετ φαν Λέουβεν να έχουν συνεχείς επαφές μεταξύ τους αλλά και με τη διοίκηση, προκειμένου να ετοιμάσουν εναλλακτικές λύσεις εάν κριθεί αναγκαίο, μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού.

Σίγουρα η δυστοκία που παρουσιάζεται δεν ευχαριστεί κανένα ωστόσο το θετικό είναι ότι βαθμολογικά αυτό δεν στοίχησε με την Ανόρθωση να μετρά τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες μέσα στο 2015 και την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου να αναβάλλεται, δίνοντάς μας ακόμα μια ευκαιρία να έχουμε παίχτη στην Κύπρο έτοιμο να αγωνιστεί όταν παιχτεί το παιχνίδι σε δυο βδομάδες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ