Απόχη και στα παρκέ

Δεν αφήνει ανεπηρέαστη τη φουτσαλική ομάδα η προγραμματιζόμενη αποχή των διαιτητών της τρέχουσα εβδομάδα μιας και αναβολή παίρνει η επιστροφή στο «Κίτιον» στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Το ραντεβού του Γιώργου Κυριάκου και των φουτσαλιστών μας με τον υπέροχο Ανορθωσιάτικο κόσμο μεταφέρεται την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, εκτός (νέου) απροόπτου. Το διάστημα αυτό καλούνται να αξιοποιήσουν οι Νενέ και Οδυσσέως οι οποίοι αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ούτως ώστε να εγκλιματιστούν στη νέα τους ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του φουτσαλικού τμήματος έχει ως εξής:

«Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο την Αραράτ που ήταν ορισμένος αυτήν την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου μεταφέρετε για μία βδομάδα συνεπεία της απόφασης του ΔΣ του ΣΔΚ και της ΚΟΠ, για αναβολή των πρωταθλημάτων και κυπέλλων της ΚΟΠ από σήμερα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.
Έτσι ο αγώνας με την Αραράτ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, ενώ ο εκτός έδρας αγώνας της ακαδημίας Παίδων του τμήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 31 Ιανουαρίου.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ