Αβραάμ: «Σαν πατέρας ο Πουλλαΐδης»

Στο ραδιόφωνο του Λόγου ήταν φιλοξενούμενος χθες ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ανδρέας Αβραάμ, σε μια μακρά συνέντευξη. Ο Ανδρέας έδειξε «άνετος» και αρκετά αισιόδοξος για τη συνέχεια, πεπεισμένος ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα. Μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια τόσο για τους νεαρούς συμποδοσφαιριστές του, όσο και για το τεχνικό δίδυμο των Ολλανδών αλλά και τον πρόεδρο Πουλλαΐδη. Τι είπε για τους Μακρή και Λαΐφη και τι πιστεύει για τον εαυτό του.

Μεταξύ άλλων κρατήσαμε τις πιο κάτω ατάκες:

Για την περσινή χρονιά και τι άλλαξε φέτος:

«Η Ανόρθωσις πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές πέρσι αλλά ο Φοίνικας γεννιέται μέσα από τις στάχτες του. Αυτό δείχνει στη φετινή σεζόν, με τη δουλειά που γίνεται.»

Για τον Χρήστο Πουλλαΐδη, την οικονομική εκστρατεία

«Ευχαριστούμε το Θεό που ήρθε και ανέλαβε ο κ. Πουλλαΐδης. Είναι σαν πατέρας για τους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος. Ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε και τον οικονομικό στόχο που έχει θέσει, να μαζευτεί ενάμιση εκατομμύριο μέχρι το Μάρτιο.»

Για τους Τεντ φαν Λέουβεν και Άντρε Πάους και τη μεταξύ τους σχέση.

«Κάνουν πολύ καλή δουλειά οι δυο Ολλανδοί. Στην ομάδα υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και έξω από αυτά, στις σχέσεις μεταξύ των παιχτών»

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα και τους παίχτες. Αυτό το δείχνει κάθε βδομάδα με την παρουσία του. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια είναι φανταστικοί, στηρίζουν τους παίχτες και οι τελευταίοι το νιώθουν και το εισπράττουν».

Πως βλέπει τον εαυτό του:

«Ο Αβραάμ άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του. Έχει κάνει ένα “διάλειμμα” και σύντομα θα τον απολαμβάνετε.»

Για τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές Λαΐφη και Μακρή

«Είναι πολύ καλοί παίχτες, εξαιρετικοί. Μακάρι να μείνουν προσγειωμένοι και να συνεχίσουν έτσι. Είναι ευχάριστο και ενθαρρυντικό ότι η ομάδα μας τους εμπιστεύεται. Είναι πολύ θετικό που κλήθηκαν στην Εθνική όπως και άλλοι νεαροί παίχτες, κάτι που σημαίνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην εθνική ομάδα.»

Για τους στόχους της ομάδας φέτος και το κύπελλο:

«Με την ομάδα που έχουμε μπορούμε να υλοποιήσουμε τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Είναι σίγουρα και το κύπελλο στόχος»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ