Ανόρθωσις – Αραράτ: Με το δεξί στη νέα χρονιά

Ένα εξίσου πετυχημένο 2015 όπως και το 2014 θέλει να βιώσει η φουτσαλική Ανόρθωση και προς αυτήν την κατεύθυνση, η νίκη απέναντι στην Αραράτ θεωρείται κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Το συγκρότημα του Γιώργου Κυριάκου υποδέχεται στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου την ομάδα από την Λευκωσία με πρωταρχικό στόχο την έναρξη της αντεπίθεσης για κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. Θυμίζουμε ότι η Ανόρθωση βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με αγώνα λιγότερο από τις προπορευόμενες ομάδες και σε συνδυασμό με την ουσιαστική ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, θέλει και μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τριάδα.

Από την άλλη πλευρά η Αραράτ δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του ένδοξου παρελθόντος ωστόσο το γεγονός δεν επιτρέπει τυχόν υποτίμηση. Η πάλαι ποτέ αυτοκράτειρα του Κυπριακού φούτσαλ, βρίσκεται στην έβδομη θέση με απολογισμό 7 βαθμούς σε 10 αγώνες. Ο αγώνας του πρώτου γύρου, ο οποίος ήταν και ο πρώτος της Ανόρθωσης στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας, ήταν δραματικός και έληξε με 5-5, με την ομάδα μας να χάνει το τρίποντο στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Οι Πέμπτες παίρνουν εκ νέου φουτσαλικό χρώμα με τη σέντρα του αγώνα να δίνεται ως είθισται στις 21:15 με τους ιθύνοντες του τμήματος να περιμένουν τη στήριξη των οργανωμένων και μη φίλων της ομάδας, που αγκάλιασαν το νέο εγχείρημα από την αρχή της χρονιάς. Πόλος έλξης θα είναι (και) τα νέα αποκτήματα, ο Βραζιλιάνος Νενέ και ο συμπατριώτης μας διεθνής τερματοφύλακας Οδυσσέως, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν για πρώτη φορά την πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ