Άμεσα η ενίσχυση

Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο κυριάρχησε το σήριαλ Τονούτσι. Ο τεχνικός διευθυντής και γενικά η Ανόρθωση ανέμενε το πολυπόθητο «si» του Ιταλού που ποτέ δεν ήρθε με αποτέλεσμα ο Τετ Φαν Λιούεν, να… δει την αρκούδα που περνούσε δίπλα του ήτοι Χόλκερσον, με την Ανόρθωση όμως να χάνει και κάποιους βαθμούς από την μη έγκαιρη στελέχωση του ρόστερ.

Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο όμως, λόγω και του γεγονότος ότι τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, είναι επικίνδυνο να περιμένουμε όποιαδήποτε περίπτωση είτε αυτός λέγεται Ολαϊτάν είτε οτιδήποτε άλλο.

Τις τελευταίες αγωνιστικές η Ανόρθωση επί της ουσίας πορεύεται με ένα επιθετικό. Από την μια ο τραυματισμός του Ιακοβένκο και από την άλλη η «περίπτωση» Σαμπάλα, έφεραν την ομάδα να αγωνίζεται με ένα επιθετικό. Το νεαρό Ανδρέα Μακρή.

Αυτή την βδομάδα αντιμετωπίζουμε την Αγία Νάπα και την επόμενη την ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι φωτιά που ενδεχομένως να καθορίσει την υπόθεση 6αδα.

Ως εκ τούτου, ο «εκλεκτός» για την επίθεση πρέπει να έρθει εντός ωρών ούτως ώστε να εγγραφεί έγκαιρα και αν δύναται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Διγενή Ορόκλινης για το Κύπελλο την προσεχή Τετάρτη.

Ενδεχόμενη κωλυσιεργία τύπου Τονούτσι, θα προκαλέσει ζημιά στην Ανόρθωση που θα καταστρέψει το ότι έκτισε μέχρι σήμερα. Σίγουρα ένας νέος ποδοσφαιριστής δεν σου εγγυάται αυτόματα σημαντική συμβολή αλλά προκειμένου να καλυφθούν τα νώτα μας, καλύτερα να τρέξουμε.

Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και βάσει προγράμματος είναι σε πλεονεκτική θέση στο να τους υλοποιήσει, νοουμένου ότι θα παραμείνει το ίδιο σοβαρή και θα τύχει βοήθειας από ποιοτικές κινήσεις σε επίθεση και άμυνα που πρέπει να γίνουν.

Ας μην κάψουμε και αυτή την φορά το δάσος για το δέντρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ