Τα βλέπω όλα μπλε;

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Ταξιδεύοντας για το «Παπαδόπουλος» είχα αφήσει το νου μου στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί όπου προ ημερών είχαμε γεννήσει το πρώτο μας παιδί, την κορούλα μας. Από την άλλη όμως, το καθήκον με καλούσε. Με ζητούσε η άλλη αγαπημένη. Η Ανόρθωση.

Το ερώτημα ήταν αν το μωρό μου, από την «πρώτη» θα είναι γουρλίδικο. Αν το βράδυ θα χαμογελάσει μαζί με τον παπά του που γιατί η Ανόρθωση κέρδισε την Ομόνοια.

Το άγχος ήταν μεγάλο. Ειδικά και στο πρώτο ημίχρονο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όμως το πάθος, η αγωνιστική ταυτότητα των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης με καθησύχαζαν μιας και μου ήταν δύσκολο να διανοηθώ ότι θα χάσω από αυτή την Ομόνοια.

Όπως και έγινε. Η «Μεγάλη Κυρία» της καρδιάς μου, ανέτρεψε το αποτέλεσμα, πήρε το ντέρμπι και με έκανε να επιστρέψω χαρούμενος στην οικογένεια μου. Και όταν η κόρη μου, χάρηκε με την χαρά μου, όταν μου χαμογέλασε ήταν σαν να μου αναφωνούσε…. Χάνομαι και τρελαίνομαι και τα βλέπω ΟΛΑ ΜΠΛΕ !

E.X

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ