Τα τηλεοπτικά της ΕΠΟ, η Media Global και οι παρανομίες…

Σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι του CyprusFootballGate με τη διαιτησία και την έλεγχό της να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου απ’ ότι φαίνεται. Το «ζουμί» είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, εκεί όπου πέφτουν… χοντρά εκατομμύρια. Τηλεοπτικά δικαιώματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ – άλλη Άγια ομοσπονδία κι αυτή – με απόφασή της είχε παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος στην offshore Κυπριακή εταιρεία MediaGlobal για την τριετία 2013-16. Ποιός εκπροσωπεί τη MediaGlobal; Σύμφωνα με τα ελλαδικά δημοσιεύματα, ο Γιώργος Κούμας! Η MediaGlobal τώρα, παραχώρησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην ΟΤΕ-TV, η οποία πρόβαλλε τους αγώνες.

Ευτυχώς, η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα λειτούργησε και με την υπ’ αριθμόν 731/2014 απόφασή του το Μάρτιο του 2014, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ακύρωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ! Παράλληλα, «τρέχει» στα Δικαστήρια και ποινική υπόθεση για το θέμα, η οποία μάλιστα φαίνεται να φτάνει στο τέλος της με πιθανότητα να ασκηθούν διώξεις σε βαθμό Κακουργήματος!

Καλά, στην Κύπρο ούτε έμαθε, ούτε άκουσε κανείς τίποτα για τι έγινε στην Ελλάδα με τα τηλεοπτικά;

ΥΓ: Ο τέως Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, έχει ήδη μια δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος το 2005! Μήπως ο κ. Γκαγκάτσης έχει κουμπαριάσει με κάποιον στην Κύπρο; Απλά ρωτάμε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ