Προκλητικός ο Ποτέ

Δεν αποποιούμαστε την ευθύνη ότι μικρή… πολύ μικρή μερίδα οπαδών που βρίσκονταν στη Νότια κερκίδα για μια μόνο στιγμή απευθύνθηκαν προς τον Μίκαελ Ποτέ… «γιουχαΐζοντας» τον. Αυτό ήταν μεμονωμένο περιστατικό αλλά προκλήθηκε απο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα έξω, κατευθύνθηκε προς την Νότια επιζητώντας… αυτό το κάτι. Φυσικά και η συνέχεια ακολούθησε κατόπιν δική του ευθύνης.

Επιπλέον με το σφύριγμα της λήξης, ο επιθετικός της Ομόνοιας, το «διαμάντι» των Κυπριακών γηπέδων, κατευθύνθηκε, παρέμεινε και προκαλούσε την δυτική κερκίδα που καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν ασχολήθηκε καν με τους παίκτες της Ομόνοιας, παρά μόνο υποστήριζαν με θέρμη την Ανόρθωση. Εκτός και αν αυτό ενοχλεί…

pote

Μάλιστα με κάθε διαβεβαίωση, μερίδα των οπαδών της δυτικής, χειροκρότησε τον Μίκαελ Ποτέ αλλά αυτός από ότι φαίνεται επιζητούσε το γιουχάισμα. Με την επέμβαση ψυχραιμοτέρων ο επιτικός από το Μπενίν κατευθύνθηκε προς την φισούνα και εκεί συνέχιζε να μαλλώνει με τον κόσμο και να προκαλεί.

Να θυμίσουμε τον εκπρόσωπο τύπου της Ομόνοιας, ότι χειρότερη και σοβαρότερης μορφής ρατσιστικής επίθεσης δέχτηκε ο Ρικάρδο Λαβόρδε προ διετίας όταν και οι οπαδοί της δικής του ομάδας έριξαν κροτίδα στον ποδοσφαιριστή όταν αυτός ήταν ήδη στο χορτάρι, τραυματισμένος.

Αυτό το βιολί με τα ρατσιστικά κατά του Ποτέ πρέπει να σταματήσει και από την πλευρά της Ομόνοιας και να μην ψάχνει αφορμές για να στρέφει τα βλέμματα των οπαδών της αλλού.

λαβορδε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ