Μήτρου: «Δέχθηκα απειλές από επώνυμους και ανώνυμους»

Στο ραδιόφωνο του Supersport FM, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου. Ο Μήτρου που τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο στόχαστρο των παραγόντων του ΑΠΟΕΛ, απαντά στις τοποθετήσεις της επίσημης ανακοίνωσης του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτρου, όπως δημοσιεύθηκαν στο sport-fm.com.cy

«Δεν είχαμε πρόθεση να δώσουμε συνέχεια, άλλωστε δεν είχαμε το παραμικρό να πούμε για το ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς η ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ θεωρούμε ότι σε αρκετά σημεία μας θίγει γιατί κάποια από αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είμαστε αναγκασμένοι μετά από καταιγισμό τηλεφωνημάτων από φίλους μας που ήταν εκεί και είδε ότι έγινε, ενυπόγραφες μαρτυρίες να το κάνουμε» είπε αρχικά ο κ. Μήτρου.

**«Έχουμε πληθώρα καταγγελιών για την συμπεριφορά του προέδρου του ΑΠΟΕΛ και άλλων που ήταν στην αποστολή. Η ανακοίνωση του ΑΠΕΟΛ έγινε μετά από οδηγίες του κ. Πετρίδη προφανώς και με στοχοποιεί εμένα προσωπικά και όχι μόνο. Είναι αβάσιμες και μη ανταποκρινόμενες στην πραγματικότητα αναφορές. Μου δημιούργησε πολλά προβλήματα η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, καθώς δέχθηκα απειλές και από επώνυμους και ανώνυμους. Με τις εντολές του ο κ. Πετρίδης ήθελε να δημιουργήσει ένταση, ίσως να τον ενόχλησε το περιστατικό που έγινε με τον κ. Δώνη. Εγώ απλά είπε στον κ. Δώνη τι έλεγε για κλάματα και διαδηλώσεις όταν δούλευε στην Ελλάδα και έκανε λόγο για κάλπικους τίτλους και διάφορα»

**«Δεν έχουμε λάβει φύλλο αγώνος από τον κ. Τράττο. Αν το έχουν κάποιοι ας μας το κοινοποιήσουν για να ξέρουμε κι εμείς τι μας καταλογίζει».

**«Εμείς προβήκαμε στην καταγγελία της διαιτησίας του αγώνα και κάπου εκεί τελειώνουμε. Ούτε με το ΑΠΟΕΛ θέλαμε να ασχοληθούμε αλλά από την στιγμή που βγήκε ανακοίνωση και στοχοποιούνται κάποια άτομα και δημιουργούνται τόσα προβλήματα».

**«Ο κ. Πετρίδης ελέγχει μια κατάσταση που ούτε οι δημοσιογράφοι μπορούν να γράψουν κάτι, έχουν το μαχαίρι στον λαιμό. Εμείς δεν έχουμε απολύτως τίποτα με το ΑΠΟΕΛ και τίποτα με τους ανθρώπου του ΑΠΟΕΛ αλλά ο κ. Πετρίδης έδωσε σαφέστατες εντολές να δημιουργηθεί το σκηνικό που δημιουργήθηκε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ