Μικρό καλάθι, μεγάλη προοπτική

Το καθήκον της στο ακέραιο έκανε ψες η φουτσαλική Ανόρθωση, η οποία αν και δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου κρατώντας την εστία της απαραβίαστη για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά. Στους υπόλοιπους αγώνες τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν με την ΑΕΚ Λάρνακας, την Απελευθέρωση / Άρης και τον ΑΠΟΕΛ να συμπληρώνουν το παζλ της τελικής φάσης του θεσμού.

Μια σοβαρή Ανόρθωση που θα αγωνιστεί όπως το πράττει από την αρχή της χρονιάς, έχει όλα τα φόντα αφενός μεν να φτάσει στον τελικό, αφετέρου να φλερτάρει με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της. Όπως δήλωσε στην αρχή της χρονιάς ο προπονητής της ομάδας, το όνομα του σωματείου είναι τέτοιο που η νίκη σε όλους τους αγώνες ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος. Και πράγματι η φετινή Ανόρθωση όχι μόνο είδε στα μάτια ομάδες με χρόνια εμπειρίας στα παρκέ, αλλά απέδειξε ότι έχει μια θέση στην ελίτ στο άμεσο μέλλον.

Από πλευράς διοίκησης βέβαια η προσέγγιση είναι πιο διπλωματική μιας και η ομάδα έφτασε εδώ που έφτασε χωρίς μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες. Ήδη η πρόκριση στα ημιτελικά αποτελεί επίδοση ρεκόρ στα 3 χρόνια ζωής του τμήματος, ωστόσο κανείς δεν λέει «όχι» στην περαιτέρω διάκριση, όποια κι αν είναι αυτή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ