«Έκλεισε» ο Μοντέιρο

Τις προηγούμενες μέρες και αρχής γενομένης από την Παρασκευή, υπήρξε στα μεταγραφικά της Ανόρθωσης ένας αναίτιος μεταγραφικός οργασμός λόγω Μοντέιρο. Μάλιστα κάποια μέσα μας τον έκλεισαν και με βαρύγδουπους τίτλους, προετοίμαζαν τον κόσμο της Ανόρθωσης για το φιρμάνι και για μεταγραφική νίκη της ομάδας μας!

Ο ποδοσφαιριστής αυτοπροτάθηκε σχεδόν σε όλες τις ομάδες του νησιού. Η επιθυμία του να επιστρέψει στην Κύπρο ήταν τόσο μεγάλη, που έψαχνε απεγνωσμένα συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τον Μοντέιρο, το τρέχων διάστημα προτάθηκαν στην ομάδα μας και άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στο κυπριακό πρωτάθλημα. Απόλυτος άρχων σε θέματα προγραμματισμού είναι ο Φαν Λέουβεν και αυτός θα αποφασίσει ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν, κανένας δημοσιογράφος κανένας μάνατζερ.

Όσοι ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας μας, καλά κάνουν να είναι λίγο πιο διαβασμένοι και να μην χάβουν ότι τους πλασάρει ο κάθε μάνατζερ και να παίζουν τα παιχνίδια τους. Ο μεγάλος κόσμος της Ανόρθωσης, αξίζει και χρήζει μεγαλύτερου σεβασμού από τους λειτουργούς των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ