Το μάθημα

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αποτελεί ένα πρώτης τάξεως μάθημα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, για να φύγουν με τη νίκη από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι του α’ γύρου η ομάδα μας είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, έφτιαξε τις ευκαιρίες της όμως δεν ευτύχησε να σκοράρει. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβεί απόψε, οι ευκαιρίες που θα μας δοθούν είναι λιγοστές, το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με συμπαγή άμυνα και η Ανόρθωση θα πρέπει να δείξει τη δέουσα αποτελεσματικότητα εάν θέλει να φύγει νικήτρια από το ντέρμπι.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και νηφάλιοι στο στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Ο διαιτητής με τα σφυρίγματα του, θα επιδιώξει τον εκνευρισμό και τον αποπροσανατολισμό, κάτι τέτοιο δεν πρέπει να επιτευχθεί με καμία δύναμη.

Επιπρόσθετα θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας, να αντιλήφθηκαν πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουν τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, να προσεγγίσουν περιοχή, καθώς οποιοδήποτε πέσιμο εντός της περιοχής –μπορεί και λίγο έξω- ισοδυναμεί με πέναλτι. Το πρέσσιγκ και η ασφυκτική άμυνα, πρέπει να ξεκινούν από ψηλά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ