ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Με ανακοίνωση του, ο Παν.Συ.Φι τοποθετείτε για τα χθεσινά συμβάντα, και καλεί τον κόσμος της ομάδας μας να παρευρεθεί στους αγώνες Πετόσφαιρας και φούτσαλ της ομάδας μας. Αναλυτικά η ανακοίνωση πιο κάτω.

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, 2014

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όσους δούλεψαν σκληρά την τελευταία εβδομάδα για την κορύφωση των εκδηλώσεων μας όσον αφορά τους εορτασμούς για τα 20 Χρόνια δράσης του οργανωμένου μας συνόλου. Ευτυχώς για μας η εορτασμοί μας συνοδεύτηκαν με νικηφόρο αποτέλεσμα και οι ποδοσφαιριστές μας, μας έκαναν το καλύτερο δώρο. Τώρα αναμένουμε την ανάλογη συνέχεια μέχρι να εκπληρώσουμε τον στόχο για την φετινή χρονιά.

Μετά από τρεις συνεχόμενες παρουσίες με την επιστροφή μας στα πέταλα ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στον αγώνα της Κυριακής θα τηρήσουμε κανονικά την ΑΠΟΧΗ μας όπως είχαμε ανακοινώσει προ μηνός για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο πόλεμος δεν σταμάτησε ποτέ και δεν θα σταματήσει μέχρι να μας βρει δικαιωμένους απέναντι στους τρομονόμους τους. Καλούμε όλο τον κόσμο όπως στηρίξει αυτό το εγχείρημα και να τους δείξει την διαφορά ενός παιχνιδιού με την απουσία του κόσμου σε σχέση με αυτά που προηγήθηκαν.

Εξάλλου με αφορμή τις χθεσινές καταγγελίες-βόμβες του διαιτητή Μάριου Παναγή αποδεικνύεται περίτρανα πως το ποδόσφαιρο μας πάσχει και για ακόμα μια φορά επιβεβαιωνόμαστε εμείς οι «αλήτες». Μίλησε για κατεστημένα, για στημένα παιχνίδια, για κατευθυνόμενες διαιτησίες, για τα κέντρα λήψης αποφάσεων, για τον κουτσοκούμνη, τον κούμα, τον αρχιδιαιτητή, των καπιτανή, τα κόμματα, για τα στελέχη τους και όσα άλλα συνθέτουν αυτήν την μεγάλη βρώμα. Όλα αυτά που εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα, τις φιλοδοξίες τους, την ηθική τους ικανοποίηση να φαίνονται τρανοί και δυνατοί. Όλα αυτά που το μόνο που δεν εξυπηρετούν είναι το άθλημα και την σωστή χειραγώγηση των ανθρώπων μέσου αυτού.

Είναι όλοι αυτοί που θέλουν να μας φακελώσουν; Είναι όλοι αυτοί οι εφευρέτες της περιβόητης κάρτας; Είναι όλοι αυτοί που τιμωρούν τις ομάδες μας για φωτοβολίδες και με κάθε λογής δικαιολογία βάση τους “νόμους” που αυτοί δημιούργησαν; Είναι καιρός τα Σωματεία να ξυπνήσουν και να πολεμήσουν όλους αυτούς που δεν σεβάστηκαν ποτέ τους οπαδούς γιατί ήξεραν πως ήταν οι μοναδικοί τους αντίπαλοι σ’ όλο αυτό. Πρώτο και καλύτερο το δικό μας Σωματείο, από το οποίο περιμένουμε να αντιδράσει και να πρωτοστατήσει, όπως άλλωστε αρμόζει στην Ιστορία μας. Με την βοήθεια του κόσμου μας ως το πιο δυνατό όπλο αυτής της ομάδας, να ετοιμαστούμε κατάλληλα για να ρίξουμε το βασίλειο τους. Να φέρουμε όλα τους τα σχέδια τούμπα και να τους ρίξουμε μια και καλή απ΄ την απ’εξω. Να καταδικαστούν όπως καταδικάστηκαν οπαδοί για ενέργειες που αυτοί προκάλεσαν. Οι ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων και οι πραγματικοί εγκληματίες πρέπει να τιμωρηθούν. Θα αναμένουμε τις κινήσεις των σωματείων, της πολιτείας και όλων των φορέων και αναλόγως θα πράξουμε κι’ εμείς. Εξάλλου ότι δεν ΛΥΝΕΤΑΙ, ΚΟΒΕΤΑΙ.

Τέλος να αναφέρουμε πως τα τμήματα μας σε πετόσφαιρα και φούτσαλ δίνουν τους τελευταίους εντός έδρας αγώνες για το 2014 αύριο και Δευτέρα αντίστοιχα. Αύριο λοιπόν η πετοσφαιρική μας ομάδα αγωνίζεται στο «Θεμιστόκλειο» στις 19:30 για μια ακόμα νίκη που θα μας κρατήσει κοντά στους πρωτοπόρους. Επίσης την Δευτέρα στο κλειστό στάδιο «κιτιον» το τμήμα φούτσαλ δίνει αγώνα για τους «8» του κυπέλλου η ώρα 21:15. Ο αγώνας είναι μονός και σε ενδεχόμενη μας νίκη προκρινόμαστε για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τα τμήματα μας όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Με εμάς στις εξέδρες όλα είναι διαφορετικά.

Υ.Γ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ – ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ

Υ.Γ.1 Τουρκοκούμνη ξέρεις…θα χοροπηδάμε και θα τραγουδάμε.

Υ.Γ.2 Πρωτάθλημα απ’ την αρχή στημένο , μέσα στην κοπ επικρατεί κατεστημένο.

Υ.Γ.3 ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΚΟΜΜΑ» Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ