Φτάνει!

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Φτάνει. Έχω κουραστεί. Οι διαδρομές Λευκωσία – Λάρνακα – Λευκωσία αμέτρητες. Οι πιο ευχάριστες άλλοτε διαδρομές μου. Κάποτε ανυπομονούσα να μπω στο αυτοκίνητο του πατέρα, στο ταξί Κυριάκος, αμάξι κάποιου φίλου, στο δικό μου αμάξι και ας ήξερα ότι δεν θα κερδίζαμε… Είχαμε όμως ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Ο προορισμός πάντα ο ίδιος αγαπημένος, πας τες “ξύλινες” και μετά στην Δυτική. Ήρθαν καλύτερες μέρες και παρόλες τις δυσκολίες κατορθώσαμε να κάνουμε μια ομάδα που να κερδίζει τα πάντα στο γήπεδο, την αναγνώριση των αντιπάλων και μαζί τον σεβασμό όλων.

Σήμερα… Έχω φτάσει στα σαράντα και ο οργανισμός μου δεν αντέχει άλλους Τραττους. Προτιμώ να μην βλέπω. Τι άλλο να δω δηλαδή; Θα είμαι πάντα εκεί πρόεδρε να συνεισφέρω όταν χρειάζεται για την Ανόρθωση μου ότι μπορώ, αλλά δεν θέλω να ξαναζήσω έτσι πράμα. Δεν αντέχω άλλο να παραμιλώ οδηγώντας από Τσιακκιλερό μέχρι τον Στρόβολο.

Φτάνει ή Δεν αντέχω να πληρώνω που το υστέρημα μου συνδρομές, season tickets και μετοχές (το κέφι μου κάνω, δεν με υποχρέωσε κανένας) και να εισπράττω μες το σπίτι μου, το θράσος, την αλαζονεία και τον εξευτελισμό που τον κάθε Τράττο, τον κάθε Δώνη και τον κάθε Πετεβίνο.

Ψες είπα σου πρόεδρε έξω από την ανατολική, “μην τους λαμβάνεις υπόψη, θέλουν κάποιο να φκάλουν τον θυμό τους”. Είχαν τα μαζί σου γιατί δεν προστατεύεις την ομάδα όσο πρέπει. Υπερβολή; Δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω όμως ότι η πραγματικότητα δεν απέχει πολύ.
Όταν δεν μας σέβονται, κυρίως μέσα στο σπίτι μας, σημαίνει ότι δεν αξίζουμε τον σεβασμό τους. Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται ούτε επιβάλλεται και δυστυχώς ο σεβασμός έχει εκλείψει.

Ο κόσμος έχει κουραστεί και νιώθει πλέον περίγελο. Η υπομονή του έχει εξαντληθεί.
Ποιος είναι τούτος ο Τραττος που μπορεί να νικήσει την ΑΝΟΡΘΩΣΗ; Γιατί του επιτρέπεις να το κάνει; Γιατί το ανέχεστε;

Έχω την άποψη ότι όσοι δεν σε σέβονται πρέπει να σε φοβούνται. Διαφορετικά δεν επιβιώνεις. Η σημερινή ΑΝΟΡΘΩΣΗ έπεσε τόσο χαμηλά και δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της από τον …Τραττο; Ποιος εν τούτος δηλαδή; Που καταντήσαμε;

Εγώ πάντως δεν ανέχομαι να γίνεται η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έρμαιο στις ορέξεις του κάθε μισθοφόρου και του κάθε τυχοδιώκτη ποδοσφαιρικού παράγοντα και του κάθε κερδοσκόπου ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ του ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΣΕΙΣ;

Π.Χ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ