Διαφορά στο επίπεδο (ανακοινώσεις)

Το απόγευμα, σχεδόν ταυτόχρονα, Ανόρθωση και Αποέλ εξέδωσαν ανακοινώσεις σχετικά με τον χθεσινό αγώνα.

Η διοίκηση Πουλλαΐδη ευχαριστούσε κόσμο και ποδοσφαιριστές που επέδειξαν αυτοσυγκράτηση, εξέφραζε σχετικά ήπια παράπονα για τη διαιτησία, άφηνε αιχμές για τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη και τους διαχρονικά ευνοημένους και κατέληγε καλώντας τον κόσμο μακρυά από τη βία και κοντά στην ομάδα, με αθλητοπρέπεια.

Από την άλλη, η διοίκηση Πετρίδη ξεσπούσε εναντίον ενός και μόνο ανθρώπου που στο κάτω κάτω έκανε τη δουλειά του, τον κατηγορούσε ότι δεν είδε την δήθεν επίθεση στον Πετρίδη (όπως ο Πετεβίνος δεν άκουσε τα «ου-ου-ου» την περασμένη βδομάδα άραγε; ) και γενικά προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει από τα μαύρα τους αγωνιστικά χάλια, το χειρουργείο της διαιτησίας και τις πραγματικότητες στο γήπεδο.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος (ο νέος Χατζηλιασής) από το πρωί πήρε σβάρνα τα ραδιόφωνα και διαρκώς προκαλεί τον Μαρίνο Μήτρου με προφανώς σαφείς οδηγίες από το Αποέλ. Οι της Λευκωσίας σίγουρα θέλουν μια επικοινωνιακή κόντρα, που θα βοηθήσει πολύ στο μάντρισμα. Άλλωστε, όταν σχεδόν όλα τα ραδιόφωνα και ιστοσελίδες είναι ελεγχόμενα από αυτούς, το παιχνίδι είναι στημένο. Ο Μήτρου δεν «τσίμπησε» και δεν κατέβηκε σ’ αυτό το επίπεδο αφού δεν απάντησε, μίλησε ήρεμα και πολιτισμένα. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, η διοίκηση της Κυρίας δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Συλλέγει τεκμήρια που θα αποστομώσουν τον Αποέλ αφού αποδεικνύουν ότι στην ανακοίνωσή του εμπεριέχονται ψεύδη και θα τα παρουσιάσει τεκμηριωμένα. Όπως… έπλυννε τον Κουτσοκούμνη, να ετοιμάζεται και ο Πρόδρομος!

Είναι προφανής η διαφορά επιπέδου στις διοικήσεις Ανόρθωσης και Αποέλ. Από τη μια ήθος και πολιτισμός και από την άλλη καφριλίκι. Από τη μια ουσία και τεκμηριωμένες απαντήσεις, από την άλλη ψέματα και διαστρεβλώσεις. Η συμπεριφορά του καθενός αντανακλά στην ιστορία του όμως.

Μπορεί κάποιοι να μπήκαν αγωνιστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σε επίπεδο συμπεριφοράς είναι αγροτικό!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ