Το μπαλάκι στους πρόεδρους Α’ κατηγορίας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η άτυπης γενικής συνέλευσης της ΚΟΠ με αφορμή τις τελευταίες καταγγελίες και δηλώσεις για στημένους αγώνες. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν από τον Μάριο Παναγή και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει τη διαδικασία κατάθεσης και καταγγελίας για οτιδήποτε γνωρίζει.

Όσον αφορά τους φακέλους που ήρθαν από την UEFA για ύποπτους αγώνες, πρόεδρος της ΚΟΠ ανέφερε ότι έστω και μια περίπτωση να είναι στημένη, τότε τίθεται θέμα ακεραιότητας του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Από την άλλη όμως υπερασπίστηκε τη διαιτησία λέγοντας ότι κάθε κακή διαιτησία δεν σημαίνει αυτόματα σκοπιμότητα.

Εν συνεχεία πρόεδροι Σωματείων έκαναν τη δική τους αυτοκριτική τονίζοντας ότι το πρόβλημα αφορά όλους και θα χρειαστεί συνεργασία για την επίλυσή του. Μάλιστα αποφασίστηκε όπως αρχές του νέου έτους πραγματοποιηθεί σύσκεψη των προέδρων σωματείων πρώτης Κατηγορίας όπου θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν γενικότερα το ποδόσφαιρο μας για επίλυση τους. Στην εν λόγω σύσκεψη θα αποφασιστεί αν θα οριστεί ανεξάρτητη ερευνητική επιτροπή αναφορικά με τις καταγγελίες Παναγή κατ’ όπιν εισήγησης Κουτσοκούμνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ