Όταν ο Τιμούρ έγινε.. Τιμουρίνιο

Ήταν 4 Νοεμβρίου 2008 όταν η Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το αεροπλάνο για την Κύπρο προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάια. Σε έναν κατάμεστο ΓΣΠ, η αρμάδα του Γεωργιανού προπονητή όχι απλά κοίταξε στα μάτια τους πολυδιαφημισμένους αστέρες των «νερατζούρι» αλλά έφτασε μια ανάσα από έναν ιστορικό τρίποντο.

inter1

Πριν λοιπόν από 6 χρόνια και μια ημέρα, η Ανόρθωση παρατάχθηκε απέναντι σε ποδοσφαιριστές παγκόσμιου βεληνεκούς όπως οι Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Εστεπάν Καμπιάσο, Αντριάνο και Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς. Μπορεί το ξεκίνημα να μην ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό με τους Ιταλούς να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με τον Μπαλοτέλι στο 13ο λεπτό, ωστόσο ο Σεντρίκ Μπαρντόν ισοφάρισε σε 1-1 με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Μέχρι την ανάπαυλα προμηνύονταν κι άλλες συγκινήσεις με τον Ματεράτσι να σημείωνει το 1-2 με κεφαλιά και αφού προηγήθηκε φάουλ στον Γεωργίου, ενώ ο Παναγή που πήρε τη θέση του τραυματία Πάολο Κόστα, ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

inter2

Με την υποστήριξη χιλιάδων φίλων της η Ανόρθωση μπήκε με φόρα στο δεύτερο ημίχρονο με τον αγέραστο Νίκο Φρούσσο να δίνει για πρώτη φορά προβάδισμα με 3-2 στο 50ο λεπτό, με την ομάδα μας να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ. Δυστυχώς η τελευταία λέξη ανήκε στον Χούλιο Κρούζ, ο οποίος με κεφαλία στο 81ο λεπτό νίκησε τον Μπεκιάι στην έξοδο διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

timur

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ