Ομόνοια – Ανόρθωσις: Για το βαθμολογικό όφελος απέναντι στην πρωτοπόρο

Ένα μεγάλο εμπόδιο καλείται να υπερβεί η φουτσαλική Ανόρθωση στην 7η αγωνιστική του φετινού μαραθωνίου, με την ομάδα μας να ταξιδεύει στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο και αήττητη Ομόνοια. Το συγκρότημα του Γιώργου Κυριάκου εκστρατεύει στην πρωτεύουσα με στόχο το βαθμολογικό όφελος αφού η φιλοσοφία της ομάδας είναι τέτοια που διεκδικεί τρίποντο σε οποιοδήποτε γήπεδο, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Ομόνοια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 6 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική δυσκολεύτηκε να φύγει από τα Κοκκινοχώρια με το τρίποντο, απέναντι στην τοπική ΕΝΠ Αγίας Νάπας, ομάδα την οποία η Ανόρθωση απέκλεισε από το θεσμό του κυπέλλου.

Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο παρουσιάζονται προσγειωμένοι μεν, αποφασισμένοι δε να αντεπεξέλθουν σε μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις της φετινής χρονιάς, απέναντι σε μια ομάδα που κυριάρχησε στο χώρο τα τελευταία χρόνια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2014 με το εναρκτήριο λάκτισμα να δίνεται στις 20:30 στο «Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». Ως γνωστόν οι μετακινήσεις φιλάθλων απαγορεύονται στους αγώνες της Α’ κατηγορίας και δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα έχει περιορισμένος αριθμός φίλων της ομάδας, όντας κάτοχοι προσκλήσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ