Η νίκη είναι επιβεβλημένη

Ένα ακόμη σημαντικό αγώνα δίνει η Ανόρθωση η οποία φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Με την έναρξη του πρωταθλήματος μετά από την μακρά διακοπή λόγω εθνικών, στην Κυρία έθεσαν ως άμεσο και συνάμα εφικτό στόχο τις 5 νίκες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο γεγονός που θα ανέβαζε την ομάδα από τα χαμηλά στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο στόχος είναι μέχρι στιγμής εκπληρωμένος κατά το 60% αφού εκκρεμούν οι αγώνες με τον Εθνικό και την Δόξα εκτός έδρας. Η σημασία της νίκης στο αυριανό παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη μιας και σε περίπτωση που επιτευχθεί θα ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά το συγκρότημα του Αντρέ Πάους στο βαθμολογικό πίνακα.

Νίκη που αν έρθει θα φουλάρει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών, θα φέρει πλατιά χαμόγελα στους οπαδούς, αφού η πολυαγαπημένη τους ομάδα αναρριχείται σταδιακά εκεί που τις αξίζει. Στις πρώτες θέσεις.

Σε περίπτωση νίκης θα δείξει στοιχεία σοβαρής ομάδας που δεν γκρεμίζει από μόνη της τις προσπάθειές της και που ξέρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να παίρνει παιχνίδια και τα αποτελέσματα που την βοηθούν στο να υλοποιήσει τους στόχους που τέθηκαν.

Η νίκη γίνεται πιο επιβεβλημένη αφού μια ματιά στο πρόγραμμα της αγωνιστικής καταδεικνύει ότι οι ομάδες που βρίσκονται πέριξ της «Ανόρθωσης» δίνουν μεταξύ τους παιχνίδια με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοικτά.

φυσικά, συμπεράσματα θα πρέπει να εξαχθούν μετά το πέρας της αγωνιστικής αλλά η ομάδα του Αντρέ Πάους οφείλει να κάνει το καθήκον της, να πάρει το τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Εθνικού για να μπορεί να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το άμεσο μέλλον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ