Να μην κάνει χαρακίρι – Σενάριο εντεκάδας

Μετά και από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα η «Μεγάλη Κυρία» του Αντρέ Πάους φιλοξενεί την ομάδα του Εθνικού Άχνας σε ένα αγώνα που πρέπει να κερδίσει για να μην καταστρέψει όσα με κόπο έκτισε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Με τον αγώνα να διεξάγεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα της νίκης είναι απαγορευμένο.

Ο Ολλανδός Τεχνικός της Ανόρθωσης, θα στερηθεί για πρώτη φορά φέτος τις υπηρεσίες του βασικού κεντρικού αμυντικού Σερράν Πόλο αλλά και του Αντρέα Αβραάμ οι οποίοι αμφότεροι απεκόμισαν προβλήματα τραυματισμών από την ελληνορωμαϊκή πάλη – κατά τον κ. Λάρκου – στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Τόνι Κάλβο o οποίος έκτισε την ποινή του στον αγώνα με την Σαλαμίνα.

sak_2738_2

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τόμας Καμίνσκι. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Δημητρίου και στο αριστερό ο Ράζακ Νούχου. Ο πονοκέφαλος για τον Πάους είναι στη μια θέση κεντρικού αμυντικού αφού στην άλλη θα βρίσκεται ο Μάρκους Χόλκερσον. Μάκος, Οικονόμου και Λαΐφης διεκδικούν τη θέση, με φαβορί τον Λαΐφη.

Στο χώρο του κέντρου, η μια θέση είναι καπαρωμένη από τον Μάκο ή το Λαΐφη που θα έχουν ως παρτενέρ τον Μαραγκό ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται και θα κινείται  ο Αμπουρχάνια. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανδρέας Μακρής, με τον Κάλβο να παίρνει θέση στο αριστερό φτερό και με τον Ιακοβένκο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

skorers

Αναμφισβήτητα ο αγώνας είναι σημαντικός. Με νίκη και με συνδυασμό αποτελεσμάτων η «Μεγάλη Κυρία» ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά. Εξαργυρώνει τα αποτελέσματα των 2 τελευταίων αγώνων και ανακτά περισσότερη ψυχολογία, η οποία θα επιτρέπει στην Ανόρθωση, να κοιτάζει το μέλλον αισιόδοξα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ