Μαρίνος Μήτρου: «Χρειαζόμαστε στήριξη»

Στο ράδιο πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου όπου μεταξύ άλλων κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί στον αγώνα με τον Εθνικό και να στηρίξει την ομάδα. Επίσης αναφέρθηκε στην συνάντηση με την ΚΟΠ αλλά και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κυρίας.

Διαβάστε τις δηλώσεις:
«Δεν είχαμε τις εμφανίσεις που έπρεπε αλλά αυτό προσπαθούμε να το βελτιώσουμε και να προσφέρουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε ότι αύριο θα έχουμε καλύτερη εμφάνιση, όμως πρώτιστος στόχος είναι η νίκη και ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα βρίσκεται στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα και στον οικονομικό τομέα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου».

Για τις ανανεώσεις:
«Έχουμε ανακοινώσει την ανανέωση με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όταν φτιάχνεις μια ομάδα που έχει μέλλον και έχεις ένα ποδοσφαιριστή όπως αυτόν δεν μπορείς παρά να τον κλειδώσεις. Κάνει και αυτός ένα καινούργιο ξεκίνημα και ο Παους τον έχει εμπιστευτεί στην φετινή περίοδο.
Τον θέλουμε και πιστεύουμε σε αυτό τον ποδοσφαιριστή και είμαι βεβαίως ότι θα δείξει και ο ίδιος ότι αυτή η κίνηση είναι σωστή.
Ο Μακρής έχει συμβόλαιο για τα επόμενα 4 χρόνια και όλοι οι μικροί είναι εξασφαλισμένοι για τα επόμενα χρόνια.
Ο Ιακοβένκο ήρθε στην ομάδα για ένα χρόνο έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Θα μπορούσε να βρεθεί σε πιο ποιοτικό πρωτάθλημα αλλά θα ήταν δύσκολο να πάρει ευκαιρίες. Σίγουρα εάν υπάρχει πρόταση δεν θα σταθούμε εμπόδιο στον ποδοσφαιριστή, φτάνει να μας συμφέρει και οικονομικά».

Για την συνάντηση με την ΚΟΠ
«Ήταν μια συνάντηση στην οποία συζητήσαμε κάποια πράγματα. Η κάθε πλευρά έθεσε τις απόψεις της, όμως το πρόβλημα δεν λύνεται με μια συνάντηση. Ο χρόνος θα δείξει εάν όντως θα επιλύσουμε τα προβλήματα. Η καλή διάθεση από μόνη της δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ