Καμίνσκι: «Θέλω να μείνω στην Ανόρθωση»

Στο www.balla.com.cy και στον Μάριο Μυλωνά μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Τόμας Καμίνσκι. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία της ομάδας, για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

 

Αναλυτικά:

 

Για το παιχνίδι:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, τρεις πολύτιμοι βαθμοί και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε πλέον στην εξάδα, πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε.» 

Για την πορεία της Ανόρθωσης:

«Ίσως μπορούσε να ήταν και καλύτερα, όμως είμαστε στο σωστό δρόμο ξεκινήσαμε να κερδίζουμε παιχνίδια και αισθανόμαστε σημαντικοί. Θα πρέπει οι αντίπαλοι να φοβούνται την Ανόρθωση, θα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να προχωρήσουμε παραπέρα.»

Για την προσωπική του απόδοση στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα:

«Χρειάζεται να γίνω λίγο πιο αποφασιστικός, θα μπορούσα να αποκρούσω το δεύτερο γκολ. Εάν το απέκρουα θα έδινα στην ομάδα περισσότερη άνεση για τα τελευταία λεπτά. Εάν θέλω να γίνω καλύτερος, θα πρέπει να είμαι σε θέση να αποκρούω έτσι τέρματα.»

Για το μέλλον στην ομάδα:

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή μου αρέσει που είμαι εδώ, μου αρέσει στην ομάδα, βελτιώνομαι κάθε παιχνίδι και ο κόσμος στην ομάδα είναι πολύ καλός, η ομάδα είναι πολύ καλή, υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου, αλλά εάν με θέλουν να παραμείνω εγώ θα ήθελα να μείνω.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ