Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα

Χάρμα ειδέσθαι η φουτσαλική Ανόρθωση στο ψεσινό αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, την οποία σκόρπισε στους.. εφτά ανέμους με -ίσως- την πιο μεστή εμφάνιση της χρονιάς. Ακόμα και στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο που το σκορ βρισκόταν στο 0-0, η αυτοπεποίθηση των φουτσαλιστών μας ήταν τέτοια που η λύση του γόρδιου δεσμού ήταν απλά θέμα χρόνου. Υπό το βλέμμα 300 περίπου φίλων της ομάδας και εξέχουσες παρουσίες τους Χρίστο Πουλλαϊδη και Τόμας Καμίνσκι, η ομάδα του Γιώργου Κυριάκου έδειξε ποιο είναι το αφεντικό (τουλάχιστον) για την τρίτη θέση, μετατρέποντας το ντέρμπι σε ένα ήσυχο βράδυ.

Μάρτινς και Ντακότ απέδειξαν ότι αποτελούν τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στο φετινό ρόστερ μιας και με δύο τέρματα έκαστος έφτασαν τα 9 και 6 αντίστοιχα. Η Ανόρθωση αρνήθηκε να συμβιβαστεί ακόμη και όταν ο δείκτης του σκορ άρχισε να ξεφεύγει, ψάχνοντας τη βελτίωση του συντελεστή τερμάτων αλλά και ένα σκορ που θα αποτελέσει σύμμαχο σε περίπτωση ισοβαθμίας στο μέλλον. Το δε ρεπό της ΕΝΠ Αγίας Νάπας άφησε τους προσεχείς μας αντιπάλους στους 12 βαθμούς (όσους και η ΑΕΛ) και την κυανόλευκη αρμάδα να τους ξεπερνά έστω οριακά με απολογισμό 13 βαθμούς σε 7 αγώνες (4 νίκες, 2 ήττες, 1 ισοπαλία).

MVP
Σέρτζιου Ντακότ. Στήθος-με-στήθος κονταροκτυπήθηκε και αυτήν την αγωνιστική ο Μολβαδός με τον Μάρτινς για τον τίτλο του κορυφαίου ωστόσο η συνεισφορά του στο δημιουργικό κομμάτι ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά. Πετυχαίνοντας δύο γκολ έκαστος, αμφότεροι ξεχώρισαν με τον Ντακότ να έχει στο ενεργητικό του και δύο ασσιστς στο πρώτο ημίχρονο, με τις οποίες η Ανόρθωση εξασφάλισε σκορ ασφαλείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ