Εύσημα (και) σε Πάους

Η ευφορία που επικρατεί από χθες το απόγευμα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον ελπιδοφόρο Κωνσταντίνο Λαϊφη καλά κρατεί, με τον Ανορθωσιάτικο κόσμο να μοιράζει συγχαρητήρια στην διοίκηση για την κίνησή της. Τα φετινά δείγματα του διεθνή μέσου μας έχουν γεμίσει αισιοδοξία για μια εσωτερική μεταγραφή με παρόν και μέλλον στο γήπεδο, αλλά και με μεταπωλητική αξία.

Την κατάσταση του ποδοσφαιριστή τέτοια χρονική στιγμή πέρσι και φέτος χωρίζει ένα.. χάος. Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος πήρε φανέλα βασικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γκέφλε, αποκτώντας μιαν τραυματική εμπειρία. Ο δανεισμός του στην Αλκή ήταν ευεργετικός συνδυάζοντας ένα ξεχωριστό περιβάλλον με αγωνιστικά λεπτά, επανερχόμενος τον Ιανουάριο καλύτερος.

Ακόμα και τότε όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι είδαμε κάτι τόσο ξεχωριστό στο αριστερό άκρο της άμυνας, επομένως καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μερίδιο στην όλη ιστορία ανήκει και στον Άντρε Πάους. Ο Ολλανδός ήταν αυτός που εμπιστεύτηκε στον Λαϊφη μια θέση στη μεσαία γραμμή, η οποία του πάει και με το παραπάνω, επιτρέποντας του να ξεδιπλώσει τις αρετές του σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Διακρίθηκε επίσης και ως κεντρικός αμυντικός στο εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (όσο τελοσπάντων του επέτρεψαν να αγωνιστεί).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ