Απο το «Άμστερνταμ Αρένα» στο «Μακάρειο»

Το δρομολόγιο «Άμστερνταμ Αρένα» – «Μακάρειο» θα κάνει σε μια βδομάδα, ο Λετονός επιθετικός της Ανόρθωσης Βαλέρι Σαμπάλα καθότι αναμένεται να ηγηθεί και πάλι της προσπάθειας της Βαλτικής χώρας για θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Ολλανδία.

Μπορεί στην Ανόρθωση να μην πήρε τον απαιτούμενο χρόνο από τον Ολλανδό Τεχνικό Αντρέ Πάους αλλά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του είναι βασικό γρανάζι.

Έτσι και εν τη απουσία του Γιούρι Ιακοβένκο ο οποίος απεκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από τον τελευταίο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, ο Λετονός ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού και να ηγηθεί της επιθετικής προσπάθειας της Ανόρθωσης – στο παιχνίδι με την Δόξα – για πρώτη φορά ως βασικός με τα χρώματα της «Κυρίας».

Ενδεχομένως να είναι και μια ευκαιρία που περίμενε από καιρό. Για την ώρα, τα βλέμματα των οπαδών της Ανόρθωσης θα είναι και στην αυριανή αναμέτρηση στο «Άμστερνταμ Αρένα» με την ευχή ο ποδοσφαιριστής να πάρει τα απαιτούμενα και χρειαζούμενα αγωνιστικά λεπτά και να γυρίσει χωρίς με κάποιο «σουβενίρ» από τη χώρα της Τουλίπας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ