Τη μεγαλύτερη ώθηση τη δίνει η κερκίδα

Ο στόχος για το σημερινό αγώνα δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη. Μια νίκη που αν επιτευχθεί θα αυξήσει το αήττητο σερί της έδρας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κάτι που συναντήσαμε για τελευταία φορά την περίοδο 2012-2013.

Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» πρέπει να ξαναγίνει η καυτή έδρα του παρελθόντος. Όπως τότε, που η προσπάθεια για τη δημιουργία της μεγάλης ομάδας ξεκινούσε και τελείωνε στο απόρθητο φρούριο που λέγεται «Αντώνης Παπαδόπουλος» έτσι πρέπει να γίνει και τώρα που επιχειρείται ξανά αυτή η προσπάθεια.

Η έδρα είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες που μια ομάδα που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει. Εκεί που όταν τα πράγματα είναι ζόρικα, εκεί που μια εμφάνιση δεν είναι αρκούντος ικανοποιητική, εκεί είναι που τα παιχνίδια μπορεί να τα πάρει η έδρα.

Όχι μόνο σαν επιβλητικό γήπεδο, όχι μόνο σαν άψογος αγωνιστικός χώρος αλλά προπαντός σαν κερκίδα. Από εκεί έρχεται η μεγαλύτερη ώθηση, από εκεί παίρνουν πάθος οι ποδοσφαιριστές – όπως άλλωστε οι ίδιοι δήλωσαν – και εκεί είναι που πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια. Σημαντική παράμετρος είναι το γεγονός ότι η φετινή ομάδα αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές που λόγω έλλειψης της απαιτούμενης εμπειρίας επηρεάζονται είτε θετικά είτε αρνητικά από την παρουσία κόσμου στην κερκίδα.

Επιβάλλεται η επιστροφή του κόσμου της ομάδας άσχετα αν αυτός επιστρέψει οργανωμένα ή μεμονωμένα. Η ΚΟΠ δεν τιμωρείται από την αποχή. Τιμωρείται η ομάδα. Όχι και τόσο στο οικονομικό αλλά περισσότερο στο ότι χάνει από τη δυναμική που της προσφέρει μια «καυτή» έδρα όπως το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ