Νίκη αλλιώς χανόμαστε

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα μετά από μακράν διακοπή και η ομάδα μας φιλοξενεί τον Οθέλλο Αθηαίνου, την Κυριακή 26/10 και ώρα 19:00 σε ένα αγώνα που διεξάγεται λίγες μόνο μέρες μετά από τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΚΟΠ.

Είναι πλέον φανερό ότι οιονδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θεωρείται καταστροφικό μιας και η «Κυρία» θα βρεθεί ακόμη πιο μακριά απο τους στόχους της,  θέτοντας εαυτόν από νωρίς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Στα θετικά είναι το γεγονός ότι μετά από πάρα πολύ καιρό ο Αντρέ Πάους είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλο το δυναμικό στα χέρια του πλην του Λαΐφη που εκτίει επιτέλους την τελευταία αγωνιστική από την τιμωρία του.

nuhu

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρεθεί ο Τόμας Καμίνσκι που τη Πέμπτη γιόρτασε τα 23α του γενέθλια. Στο δεξί άκρο της άμυνας επανέρχεται ο Δημητρίου και στο αριστερό ο Ράζακ Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας Πόλο και Χόλκερσον αναμένεται να αποτελέσουν εκ νέου το αμυντικό δίδυμο.

Στο χώρο του κέντρου δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Μαϊσουράντζε ο οποίος όπως εικάζουμε θα έχει ως παρτενέρ του τον Χρίστο Μαραγκό. Σε πιο ελεύθερο ρόλο και συνδετικός κρίκος αναμένεται και πάλι να είναι ο Αμπουρχάνια.

Στην επιθετική γραμμή ενδεχομένως να υπάρξει αλλαγή στo 1/3 της σε σχέση με τα όσα συνηθίσαμε και είδαμε μέχρι σήμερα. Ο Αβραάμ έχει αυξημένες πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Εντέ, ενώ στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Κάλβο. Στην κορυφή αν και ο Σαμπάλα είναι απόλυτα έτοιμος εντούτοις ο Πάους θα προτιμήσει το έτερο νεαρό, Γιούρι Ιακοβένγκο. Πάντα διαθέσιμος για μια θέση στην επίθεση είναι ο Ανδρέας Μακρής.

iakovenko

Όπως προαναφέραμε ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και σε καμία περίπτωση ο αντίπαλος δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Σαλαμίνα, Ομόνοια και Αποελ «έκλεψαν» τους βαθμούς από την ομάδα του Κώστα Σακκά και για τον λόγο αυτό οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης θα πρέπει να μπουν δυνατά και σοβαρά να πάρουν το τρίποντο που η «Μεγάλη Κυρία» έχει απόλυτη ανάγκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ