Σερί νικών με ελκυστικές εμφανίσεις φέρνουν το κόσμο πίσω…

Το παιχνίδι με τον Οθέλλο τέλειωσε και αυτό που κρατάμε είναι οι 3 βαθμοί. Η εμφάνιση της «Κυρίας» δεν ήταν τέτοια που να «πείσει» τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο για να τη παρακολουθήσει… άμεσα.

Σε αυτό το στάδιο, φυσικά και μετρά η ουσία αλλά πρέπει να ανεβεί η απόδοση, να βρεθεί ο τρόπος να συνδυαστεί η ουσία με την καλή εμφάνιση για να προσελκυστεί περισσότερος κόσμος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι αλυσιδωτά. Νίκες με καλή εμφάνιση και ουσία φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Ο κόσμος φέρνει έσοδα για το Σύλλογο και εκεί που η ομάδα «τα χρειάζεται» ο κόσμος δίνει τις νίκες. Όπως άλλοτε συνέβαινε στα εντός έδρας παιχνίδια όταν η Ανόρθωση μεσουρανούσε.

Αν η ομάδα προχωρήσει αήττητη μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι τον Απόλλωνα, με πειστικές εμφανίσεις από πλευράς θεάματος και ουσίας τότε δεν θα δούμε δυο και τρείς χιλιάδες στο «Ναό» αλλά τουλάχιστον τους διπλάσιους.

Άρα επιβάλλεται η ομάδα να βοηθήσει… με την απόδοσή της για να βοηθηθεί από τον κόσμο. Αυτό είναι το στοίχημα και εδώ πρέπει να ποντάρουν στην Ανόρθωση. Σερί νικών με ελκυστικές εμφανίσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ