Μακρής: «Στόχος να κερδίσουμε τον κόσμο»

Στο balla.com.cy, μίλησε ο νεαρός επιθετικός της ομάδςα Ανδρέας Μακρής. Στις δηλώσεις του ο Μακρής αναφέρθηκε πως πρώτος στόχος της Ανόρθωσης για φέτος είναι να κερδίσει τον κόσμο της και να φέρει πίσω τη χαμένη του περηφάνια. Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα τώρα βρίσκει τα πατήματα της και θα αρχίσει να παίρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μακρή

Το σχόλιο του για το παιχνίδι
«Ο πρώτος στόχος μας ήταν οι τρεις πόντοι που καταφέραμε να τους πάρουμε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ο Οθέλλος κλείστηκε αρκετά καλά πίσω. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε από μια στημένη φάση, είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά εντάξει κάναμε και κάποια λάθη τα οποία θα πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια. Κρατάμε τους τρεις πόντους που είναι πολύ σημαντικοί, η συνέχεια είναι αρκετά δύσκολη. Επίσης κρατάμε το μηδέν παθητικό.»

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης που απογοητεύτηκε από την εμφάνιση και αν θα καταφέρουν να τον κερδίσουν;
«Αυτός είναι ο πρώτος στόχος που έχουμε ως Ανόρθωση, να κερδίσουμε τον κόσμο της Ανόρθωσης και να φέρουμε την περηφάνια του. Σίγουρα δεν παίξαμε καλά σε τούτο το παιχνίδι, όμως η ομάδα τώρα άρχισε να στρώνει, τώρα άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μπορούμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι η δύναμη μας και τον θέλουμε δίπλα μας.»

Για τον τραυματισμό που αντιμετώπισε προς τα τέλη του παιχνιδιού
«Είναι από κούραση, κάτι το φυσιολογικό.»

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με ΕΝΑΔ και Νέα Σαλαμίνα
«Σίγουρα η Ανόρθωση πρέπει να κερδίσει κάθε παιχνίδι, ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να βγαίνουμε νικητές και πιστεύω ότι έχουμε την δυνατότητα και τους παίκτες να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια αλλά εξαρτάται από εμάς πως θα παρουσιαστούμε. Πιστεύω θα είμαστε μια χαρά και θα πάμε καλά. »

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ