Ρίσκαρε και χάσαμε

Πέρα πάσης αμφιβολίας για την τραγική εικόνα στην άμυνα, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φέρει διευθυντής ποδοσφαίρου Τεντ Φαν Λέουβεν, για την εμμονή και την επιμονή που έδειξε κατά τη μεταγραφική περίοδο.

Αρχικά και μέσα από επίσημες δηλώσεις, πρώτη προτεραιότητα αποτελούσε το χτίσιμο της αμυντικής γραμμής, ωστόσο στην πορεία το πλάνο άλλαξε, η περίπτωση Τονούτσι κρατούσε στάσιμο τον προγραμματισμό στα μετόπισθεν και αναπόφευκτα το κτίσιμο της αμυντικής γραμμής δεν γινόταν σε στερεές βάσεις.

Θυμίζουμε πως στα φιλικά προετοιμασίας, ο Σεράν Πόλο αγωνίστηκε κυρίως με παρτενέρ τον Λαϊφη και τον Τονούτσι, ο Ιταλός δεν κατηφόρισε στο νησί και ο νεαρός μετατοπίστηκε στη μεσαία γραμμή. Ως εκ τούτου θέση στο κέντρο της άμυνας πήρε ο Χόλγκερσον, ο οποίος αποκτήθηκε λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Πλέον όπως ανέφερε πολλές φορές ο Φαν Λέουβεν, είναι να εντοπίζουμε λύση στο πρόβλημα και όχι απλά το πρόβλημα. Αυτή τη λύση θα επιδιώξει να βρει ο Αντρέ Πάους μέσα στη διακοπή που ακολουθεί.  Ούτως ώστε να μπορεί η Ανόρθωση να ελπίζει σε καλύτερες μέρες, Μέχρι να γίνει αυτό, το κράτημα της μπάλας και η δημιουργία ευκαιριών θα αποτελεί μια απλή παρηγοριά.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ