Πρωταγωνιστής σε όλα

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Τόνι Κάλβο, είναι πραγματικά απίστευτο. Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, παρουσιάζει μια εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα από αυτή που μας έχει συνηθίσει.

Τις προηγούμενες χρονιές, ο Κάλβο ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε αρκετά παιχνίδια, δίχως υπερβολή αποτελούσε τον αποδιοπομπαίο τράγο και δεν η πλειοψηφία τον ήθελε εκτός «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Φέτος ο Κάλβο είναι ο πρωταγωνιστής σε όλα τα παιχνίδια της Ανόρθωσης, στην πρεμιέρα με την Ομόνοια ήταν ο καλύτερος του γηπέδου και μοίρασε και μια ασίστ στον Εντέ. Στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ είχε τη λύση στο 93’ και με το γκολ που πέτυχε έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας. Στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ο καλύτερος από πλευράς Ανόρθωσης ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην Αγία Νάπα, σημείωσε ένα τέρμα από το σημείο του πέναλτι, μοίρασε μια ασσίστ στον Αμπουρτζάνια και από τα δικά του πόδια είχαν ξεκινήσει τα άλλα δύο γκολ που πέτυχε η «Μεγάλη Κυρία».

Σίγουρα εάν ο Κάλβο συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα αποτελεί την καλύτερη μεταγραφή της Ανόρθωσης κι ας άργησε δύο χρόνια να ενσωματωθεί στην ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ