Νοιάζεται για το καλό του ποδοσφαίρου, ο Πατριάρχης Κωστάκης

Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει πως ο Πατριάρχης του κυπριακού ποδοσφαίρου, επ’ ονόματι Κωστάκης Κουτσοκούμνης νοιάζεται για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου και δεν βάζει πάνω προσωπικά συμφέροντα και εγωισμούς.

Άκουσον άκουσον, ο Μέγας Κωστάκης που θαυμαστά είναι τα έργα του, για να την σπάσει στην Ανόρθωση εφεύρε σε ένα πρόστιμο που υποβλήθηκε στον Ανδρέα Σάντη πριν δύο περίπου χρόνια για να κόψει μέρος από την κρατική χορηγία που λαμβάνουν τα σωματεία αναφορικά με τις ακαδημίες τους.

Την περσινή χρονιά που ήταν η πρώτη που υφίστατο το πρόστιμο αλλά δεν υπήρχε η ΚΟΠTV, όλα ήταν μέλι γάλα, υποβλήθηκε κανονικά η χορηγία και το πρόστιμο του Σάντη θα το πλήρωνε ο Σάντης.

Φέτος και μετά το όλο παρασκήνιο και προσκήνιο, που προέκυψε αναφορικά με το θέμα της τηλεοπτικής πλατφόρμας, η λυπητερή που άφησε ο Σάντης την επωμίστηκε αναίτια και δίχως λόγο η Ανόρθωση. Και επειδή ο Κωστάκης, νοιάζεται για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου, αποφάσισε αυτά τα χρήματα να τα κόψει από τις ακαδημίες. Εξάλλου τι χρειάζονται οι ακαδημίες; Είναι τίποτα το μέλλον ή μήπως τα παιδιά στις ακαδημίες ίσως να υπάρξουν μελλοντικά στελέχη της Εθνικής; Για αυτό ο Κωστάκης που νοιάζεται και κόπτεται για την ανάπτυξη του κυπριακού ποδοσφαίρου, μακριά από μικρότητες και συμφέροντα αποφάσισε να σκοτώσει να σώσει το κυπριακό ποδόσφαιρο, αποκόπτοντας 7 χιλιάδες ευρώ από τη χορηγία των ακαδημιών. Σώζουμε το παρόν και σκοτώνουμε το μέλλον!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ