Νεόφυτος Λακούφης: «Δεν ένιωσα ότι αγωνιζόμασταν εκτός έδρας»

Στην κάμερα του anorthosis24.net μίλησε αποκλειστικά ο Νεόφυτος Λακούφης, μετά την ψεσινή ισοπαλία της Ανόρθωσης απέναντι στην Αραράτ. Ο κορυφαίος σε απόδοση φουτσαλιστής αναφέρθηκε στο παρόν, αλλά και το μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο να αγκαλιάσει την νέα προσπάθεια που γίνεται.

Για το αν μένει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα:

«Κατά την άποψή μου πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ χαλαρά. Είναι η πρώτη χρονιά της Ανόρθωσης στην πρώτη κατηγορία και υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την δεύτερη κατηγορία και ίσως αυτό να στοίχισε στο τελικό αποτέλεσμα. Χάναμε τη συγκέντρωση μας σε κάποια διαστήματα του αγώνα και δεχόμαστε γκολ»

Για το παρθενικό του γκολ με τα κυανόλευκα:

«Το τέρμα το αφιέρωσα στο πατέρα μου που έχασα πριν 2 μήνες, ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Δεν σκοράρω και πολύ συχνά αλλά ελπίζω να υπάρχει συνέχεια σε αυτό. Προσπαθώ κάθε προπόνηση και ατομικά και ομαδικά να βελτιώνομαι.»

Για το κόσμο που παρευρέθηκε στο «Μελκονιάν»:

«Δεν ένιωσα ότι αγωνιζόμασταν εκτός έδρας. Τα πενήντα άτομα στην κερκίδα μας έκαναν να νιώθουμε ότι παίζουμε εντός έδρας. Είναι πολύ σημαντικό να έρχεται ο κόσμος στα παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας στηρίξει.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ