Μαρίνος Μήτρου: «Κόντρα σε σαφώς πιο έτοιμες ομάδες»

Φιλοξενούμενος του «ράδιο Πρώτο» ήταν το πρωί ο Μαρίνος Μήτρου με τον υπεύθυνο τύπου και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, να αναφέρεται σε σωρεία θεμάτων όπως η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, το δύσκολο πρόγραμμα των έξι πρώτων στροφών αλλά και τα οφέλη της διακοπής.

Για τις επιδόσεις στην άμυνα:
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την ανασταλτική λειτουργία αλλά δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στην αμυντική γραμμή, μιας και η άμυνα ξεκινά από την επίθεση»

Για την 20ημερη διακοπή:
«Ο προπονητής έχει εντοπίσει τα προβλήματα και θα εκμεταλλευτεί την διακοπή ώστε να δουλέψει για να βελτίωση της εικόνας της ομάδας»

Για τον καλοκαιρινό προγραμματισμό:
«Ξέραμε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά και το λέγαμε ότι θα είχαμε μια δύσκολη αρχή. Όταν καθυστερεί ο προγραμματισμός είναι φυσιολογικό στα πρώτα παιχνίδια να έχεις πρόβληματα όπως αυτά αντιμετωπίζουμε τώρα. Μέσα από τα παιχνίδια θα επανέλθουμε στον σωστό δρόμο, στον οποίο πιστεύω ότι είμαστε, αλλά θέλουμε και τα αποτελέσματα»

Για τις πρώτες έξι στροφές:
«Παίξαμε με όλους τους Ευρωπαίους, πλην του Απόλλωνα. Παίξαμε κόντρα σε σαφώς πιο έτοιμες ομάδες και περιμένουμε ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ