Κλείδωσε πεντάδα, κοιτάζει ψηλότερα

Πολλαπλά οφέλη απορρέουν από τη χθεσινοβραδινή επικράτηση της φουτσαλικής Ανόρθωσης στην Γαλάτα, με την ομάδα μας να επικρατεί ως γνωστόν με 2-9. Πέραν του βαθμολογικού κινήτρου, η ψεσινή νίκη αποτέλεσε μια ισχυρή ένεση ψυχολογίας μετά την μέτρια εμφάνιση και την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ την Δευτέρα.

Η επάνοδος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μάρτινς και Σέρτζιου ήταν ευεργετική μιας και οι δύο φουτσαλιστές πέραν από τη συνεισφορά τους στο σκοράρισμα, φαίνεται να αποτελούν τις πιο δυναμικές προσωπικότητες στο κυανόλευκο ρόστερ. Στα αξιοσημείωτα και η επάνοδος στον άσσο του Τοφή ο οποίος αποτέλεσε πέρσι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ανόδου στην Α’ κατηγορία, ωστόσο ένας τραυματισμός τον έφερε φέτος πίσω σε θέμα προετοιμασίας.

Το δεύτερο τρίποντο του φετινού μαραθωνίου και το πρώτο μακριά από το «Κίτιον», σταθεροποιεί την ομάδα μας στην πέμπτη θέση με 7 βαθμούς, φλερτάροντας με το στόχο της τετράδας. Έχοντας μάλιστα παιχνίδι στο χέρι σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται για επίτευξη των φετινών στόχων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ