ΕΝΠ 3 – 5 Ανόρθωσις: Δεν «μασά» από έδρες

Το διαβατήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου σφράγισε απόψε στο δημοτικό Σωτήρας η Ανόρθωση, η οποία επιβλήθηκε της ΕΝΠ Μέλισσα Αγίας Νάπας. Μια νίκη που ήρθε κόντρα στα προγνωστικά απέναντι σε μια μόνιμη θαμώνα της Α’ κατηγορίας και η οποία ενισχύθηκε σημαντικά τόσο με ντόπιους, όσο και με ξένους φουτσαλιστές. Τα πρώτα δείγματα αποδεικνύουν ότι τα παιδιά του Γιώργου Κυριάκου δεν φοβούνται ούτε τις έδρες, ούτε τις πιο έμπειρες αντιπάλους τους, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ανόρθωση περνά στο δεύτερο γύρο του κυπέλλου μιας και τα προηγούμενα χρόνια είδαμε στα μάτια Λειβαδιακό και ΑΠΟΕΛ αλλά δεν πανηγύρισε την πρόκριση.

Πρώτο ημίχρονο
Παίζοντας παιχνίδι πρωτοβουλίας και υπομονής, η ομάδα μας βρέθηκε σχετικά νωρίς μπροστά στο σκορ με 0-2, με δράστες τους Σέρτζιου και Ιωάννου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά σε 1-2 πριν ο Μάρτινς διαμορφώσει το 1-3 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου, με την Ανόρθωση κυρίαρχο του ρυθμού και του αγώνα.

Δεύτερο ημίχρονο
Στην επανάληψη η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν μάλλον αναμενόμενη ωστόσο αυτή δεν ήταν ικανή να κάμψει την αντίσταση των φουτσαλιστών μας οι οποίοι παρότι δέχθηκαν την μείωση σε 2-3, είχαν την ωριμότητα και τη ψυχραιμία να φτάσουν το 2-4 με τον Ρέζο. Η ΕΝΠ δεν είπε την τελευταία της λέξη μειώνοντας σε 3-4 δίνοντας δραματικό χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά, με την ομάδα μας να σφραγίζει την νίκη-πρόκριση με έναν ιδιαίτερο τρόπο και πιο συγκεκριμένα με τον τερματοφύλακα Ψηλογένη λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ