Ε.Τ. ΕΝΑΔ: «Υποχρεωμένοι απέναντι στην Ανόρθωση»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΑΔ, Μάριος Αβραάμ, μίλησε στην ιστοσελίδα www.kerkida.net για τον επερχόμενο αγώνα κυπέλλου μεταξύ ΕΝΑΔ – Ανόρθωσις, αλλά και για την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας.

Για την υποδοχή που επεφύλαξαν στην Ανόρθωση:

«Σίγουρα για εμάς είναι ένα ιστορικό γεγονός να κληρωθούμε στο κύπελλο με την ομάδα της Ανόρθωσης και ειδικά από την στιγμή που το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας. Από πλευράς μας, έχουμε υποχρέωση απέναντι σε αυτή την ομάδα, να την υποδεχθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Ήδη έγιναν όλες οι προετοιμασίες ώστε να γίνει ένα ματς κάτω από ωραίο κλίμα και να το χαρεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο. Προγραμματίσαμε να τιμήσουμε τον Τιμούρ Κετσπάγια για την προσφορά του στο Κυπριακό ποδόσφαιρο καθώς και τον Αχιλλέα Νικολάου, έναν σημαντικό ποδοσφαιρικό παράγοντα».

Για το παιχνίδι:

«Όσον αφορά το αγωνιστικό, αυτό που έχει ζητήσει ο προπονητής από τους παίκτες, είναι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο αυριανό παιχνίδι. Δεν υπάρχει λόγος να φοβηθούν ή να νοιώσουν υποδεέστεροι του αντιπάλου. Απεναντίας, είναι μια ευκαιρία να παίξουν απέναντι σε καταξιωμένους ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει λόγος να φοβηθούμε, είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας 90 λεπτών, παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα και το σημαντικότερο είναι να γίνει το ματς σε κλίμα αθλητοπρέπειας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ