Χρονιά που δεν θέλει να θυμάται

Η περσινή χρονιά, ήταν άκρως εφιαλτική για την ομάδα μας σε όλα ανεξαιρέτως τα επίπεδα. Από αυτό δεν μπορούσαν να λείπουν και οι αναμετρήσεις με την ΑΕΛ, καθώς στις τέσσερις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν, η ομάδα μας γνώρισε ισάριθμες ήττες από τους Λεμεσιανούς.

Συγκεκριμένα στις δύο επισκέψεις στο Τσίρειο, η ομάδα μας έχασε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 3-1, ενώ στα play-off σε ένα δραματικό όπως εξελίχθηκε παιχνίδι ηττήθηκε από την τότε πρωτοπόρο ΑΕΛ με 4-3.

Η ομάδα μας ηττήθηκε και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε με την ΑΕΛ, για την κανονική διάρκεια το παιχνίδι διεξήχθη στο Νέο Γ.Σ.Ζ και η Ανόρθωσις έχασε από την ΑΕΛ με 2-0. Στο παιχνίδι που διεξήχθη την πρώτη αγωνιστική των play-off η «Μεγάλη Κυρία» δέχθηκε εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 0-3.

Σίγουρα η περσινή χρονιά, ήταν πρωτόγνωρη για τον καθένα μας, πάει όμως πέρασε. Τη φετινή χρονιά, η Ανόρθωση με πλάνο και οργανωμένη δουλειά φιλοδοξεί να επιστρέψει σε τροχιά διάκρισης και στόχων. Τα όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν, η Ανόρθωση κοιτάζει το μέλλον και την Κυριακή κατεβαίνει στο Τσίρειο με μοναδικό στόχο τη νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ