Η αναπροσαρμογή στον Μακρή και τα συμβόλαια που αλλάζουν

Η διοίκηση Χρήστου Πουλλαΐδη πέρα από το χάος που παρέλαβε, βρήκε μπροστά της και πολλά συμβόλαια τα οποία δεν συνάδαν ούτε με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, αλλά ούτε και με τους όρους που υπήρχαν σε αυτά.

Πέρσι παραδείγματος χάρη στο συμβόλαιο του Σιέλη υπήρχε όρος για μπόνους συμμετοχών, ενώ μεγάλο μέρος των χρημάτων που οφείλαμε στον Ιτζάκι ήταν τα «περίεργα» μπόνους που υπήρχαν στο συμβόλαιο του.

Για αυτό το λόγο, η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται σε επαφές με τους ποδοσφαιριστές και επαναδιαπραγματεύεται τους όρους στα συμβόλαια. Η πολιτική που θέλει η διοίκηση να ακολουθηθεί είναι όπως ο κάθε ποδοσφαιριστής να έχει πάγιες αποδοχές ανάλογες της αξίας. Όσο για τα μπόνους να υπάρχουν στα συμβόλαια, αλλά να είναι μπόνους επίτευξης στόχων της ομάδας.

Ένα από τα συμβόλαια που είχε τέτοιους όρους είναι αυτό του Μακρή, στον νεαρό επιθετικό προτάθηκε αναπροσαρμογή με νέους αναθεωρημένους όρους και αυξημένες πάγιες οικονομικές αποδοχές. Η πρόταση βρήκε θετικό τον ποδοσφαιριστή και μέσα στις επόμενες μέρες και μετά την επιστροφή του από την Ουαλία όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα, θα βάλει την υπογραφή του στο αναθεωρημένο συμβόλαιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ